Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz, jsem současně OSVČ a zaměstnanec, daňové přiznání jsem odevzdala, jen mě zajímá, ještě by se měli odevzdat nějaké dokumenty na sociálku a na zdravotní pojištovnu, jestli se nepletu... a teď k otázce: " Víte někdo jaké papíry a do jakého data?" Děkuji za rady a tipy
Povinné přehledy musí OSVČ podat nejpozději do jednoho měsíce od data, kdy byla povinna podat daňové přiznání (letos nejpozději 2. května). Pokud Vám daňové přiznání zpracovává daňový poradce, musíte to ČSSZ (pravděpodobně i zdravotní pojišťovně) doložit do 30. dubna.
Termín pro podání přehledů se pak posune na 1. srpen (nejzazší datum doručení).
Pokud byste nebyla povinna podávat daňové přiznání, musela byste přehledy doručit do 31. července.
------- Odkazy:
Přehled o příjmec/... (web ČSSZ)
Kalendář daní a p/... (portál Podnikatel.cz)
cssz.cz/...
Může mi prosím někdo říct, když jsem byla stejně také jako v dorazu zaměstnancem, živ. oprávnění jsem měla listopad prosinec, ale neplatila jsem žádné zálohy na soc. poj. - platil pouze zaměstnavatel ( samozřejmě i mě strhával z výplaty) - mám vyplňovat nějakou částku do políčka č. 41?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.