Nejste přihlášen/a.
Osamostatňuji se a zajímalo by mne, kolik mě tak měsíčně bude stát jídlo. Budu sám, pracující muž. Kauflan a Lídl za rohem. Občas v práci kafe do kelímku. Jsem zvyklí jíst zdravě, hodně zeleniny /paprika, rajčata, brokolice, zel. saláty hotové atd/, kávy, méně masa, ale zato dražšího /šunka, ryby aj./ Pití minerálky bez sladidel. Kolik tak měsíčně projím?
Počítejte kolem 3000 Kč za měsíc plus minus. Spíš teda plus. Taky záleží na období, v létě je zelenina o mnoho levnější a ve vašem případě, pokud máte velkou spotřebu, to hraje roli.
snídaně a večeře i kdyby za 100 což je hodně málo a oběd za 100 je taky dost levné a spíš vyjde navíc. Tj 200 krát 30 a máme to měsíčně 6000 . Docela by mě ty 3000 zajímaly 100 denně je totiž fakt málo
pokud ma nekdo treba v kantyne obed , cca 40kc , snidane + vecere , chleba + pomazanka?! Tak jak jsem byl sam , tak jsem klidne to dal i za litr mesicne kdyz byla nouze , co se dalo delat
To přece nelze jednoznačně napsat,kolik projíte.Vezměte si tužku a papír a propočítejte si to.Za jeden den-snídaně,svačiny,obědy,večeře.Pak to vykrátíte 30ti.A je to
Snídaně za 100 určitě ne. 1/2 l čaje a 2-3 pečiva + cottage, kousek šunky, nebo nějaká pomazánka. To samé večer. Buď zbytek od oběda, nebo polévka s pečivem atd. Do stovky i se svačinama a k tomu oběd za?
to je strašně složité... píšete že rád jíte "lepší" věci (to my všichni...) ale nepíšete podrobnosti... Budete si vařit? denně? nebo obědy v kantýně či restauraci?
Doporučuji si měsíc psát všechno co jsem kde koupil a stvořit tabulku a uvidíte... taky uvidíte, kde se dá případně ušetřit
Minimálně bych ale počítala 3 tisíce spíš 5...
Nikde nevidím, že bych psal že jím "lepší" věci. Sním vše, jen jím zdravěji. Nemohu si teď psát kolik projím denně, když se nakupuje a jí pro celou rodinu, to prostě nejde vyčlenit.
kazdy to ma jinak, ja skoro nejim maso, hodne varim, pac pracuju doma a pohybuje se to od cca 600 (ryze+zelenina apod) az treba 4000-5000 mesicne, kdyz se do toho zaradi hospody a tak
doplněno 26.03.14 20:52:ted me napadlo, ze byste se mohl regnout do itesco.cz a udelejte si nanecisto proste nakup na tyden a vynasobte 4ma a budete to vedet presne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.