Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak je to s daněma při nemocenské,od 27.2.08 jsem nemocná a nevím zda mě jde nějaký základ daně či ne,do té doby jsem pracovala,ale spíše ě zajímá zda mám nárok na daně když jsem byla nemocná,děkuji
No to máte tak : na daň si platíme zálohy.Vy jste nemocná od 27.2.2008 a byla jste nemocná di konce roku 2008?Pak jste zálohu na daň zaplatila za leden a téměř za celý únor,poté už ne - z nemocenské se daň neplatí.Podle mne by Vám měli vrátit (pokud máte podepsané "růžové" prohlášení téměř celé zálohy.Roční zúčtování daně Vám dělal zaměstnavatel nebo jste si ho podávala sama Na FÚ?
POkud Vám dělal RZD z-tel,jako že asi ano,měla jste vratku daní dostat ve výplatním termínu za březen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.