Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nár. park Stolové hory Polsko

Od: haninka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, naše sousedka jede se skupinou důchodců v dubnu nakupovat do Polska a ptala se mě jestli nechci jet taky. Jedou do města Kudowa Zdrój. Do tržnice nechci ale našla jsem si, že město je vstup do krásného národního parku Stolové hory. Bus přijede v 9:00 a odjíždí ve 14:00. Vzhledem k tomu že je to docela placka by se mohlo něco stihnout. Nebo to nemá cenu tam jezdit? Otázka spíše pro lidi okolo Náchoda. Díkes

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stolové hory jsem navštívil a mohu je doporučit. Je to pěkný zážitek, rád bych se tam podíval znovu.

doplněno 25.03.14 21:19:

Stolovými horami vede několik prohlídkových okruhů různých délek, můžete si zvolit ten, který vám bude vyhovovat.

haninka*
hodnocení

Jenže na str. parku žádné doporučené okruhy nejsou, jen taková nějaká mapa nic moc, ze které se nedá nic určit. Zkusím ještě googlovat. Dík, pojedu a budu doufat že se neztratím.

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Navsteva za to stoji, ale aby vas netlacis cas...

hodnocení

0x
Zrovna moc času na to naplánováno nemáte. tipuju to tak minimálně na půl hodiny jenom než se dostanete na kraj města. Spíš bych to viděl na prohlídku parku, lázní a dvě hodinky ve vodním ráji, pak výbornýho čerstvě chycenýho smaženýho pstruha a nákup klobásek v některé ze čtyř podnikových prodejen - v té přes silnici od shellky se dá platit kartou takže nemusíte ani do směnárny :)

hodnocení

0x

Dobrý den,

byl jsem tam loni. Pokud se Vám líbí skály, určitě je navštivte. Jen nevím, jestli budete mít k dispozici auto. Bez auta se domnívám, že máte málo času . Doporučit mohu Bledné skaly i Velkou Hejšovinu. Pokud máte auto, stihnete ovšem jen jednu věc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]