Nejste přihlášen/a.
Asi před třemi dny, mě začala z ničeho nic bolet hrudní kost. Asi před týdnem mě začala bolet hlava a včera jsem začala hodně kašlat, už asi 4 dny mám průjem. Hrudní kost mě bolí kousiček na pravo a asi 15cm pod bradou. Bolí to třeba kde zakašlu, když se blbě pohnu, když se směju, nebo když se toho dotku. Nevíte co by to mohlo být? předem moc děkuju
Zdravím, také bych to viděla na nějaký skříplý nerv, nebo prostě něco od páteře.Od špatného pohybu nebo blbé držení těla.Když Vám to dělá na pohyb, tak bych se k tomu přikláněla.Prostě se Vám něco v pohybovém aparátu blbě pohlo a te´d Vám to dělá neplechu.Průjem k tomu je.Zkuste s výdechem páteř uvolnit či si lehce s prodýcháním zacvičit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.