Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, můžete mi někdo poradit kam se obrátit, když mám špatné pracovní podmínky a se šéfem není řeč?
Na co mám právo?
10 hodin prach,vibrace a hluk.
Děkuji
přesně jak je uvedeno v předešlém příspěvku, možný postup je vzít si pracovní smlouvu, zanést na inspektorát práce a poptat se, co se vám nezdá, nedodržuje se atd...na inspektorátech mívají bezplatnou právní pomoc ohledně pracovního práva
doplněno 25.03.14 19:55:nemusíte hned napoprvé podávat stížnost, stačí se na inspektorátě optat, nebo na odborech, jestli je všechno v pořádku anebo dochází k nějakému nedodržování zákoníku práce...měli by vám poradit
Začněte u bezpečnostního technika zaměstnavatele: Je všechno v pořádku, probíhají kontroly tak, jak mají? Jak je to s osobními ochrannými pracovními prostředky? Atd... Můžete se obrátit na vedení firmy (na nadřízeného svého šéfa), ...
Po technikovi hygiena, případně odbory (na ty se můžete obrátit, i v případě, že nejste jejich členem). Inspektorát práce nechte až na konec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.