Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné podmínky v práci

Od: gabca® odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer, můžete mi někdo poradit kam se obrátit, když mám špatné pracovní podmínky a se šéfem není řeč?

Na co mám právo?

10 hodin prach,vibrace a hluk.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, patrně na odbory nebo Inspektorát práce. Zdravím!

doplněno 25.03.14 19:19:

http://www.suip.cz/

hodnocení

1x

přesně jak je uvedeno v předešlém příspěvku, možný postup je vzít si pracovní smlouvu, zanést na inspektorát práce a poptat se, co se vám nezdá, nedodržuje se atd...na inspektorátech mívají bezplatnou právní pomoc ohledně pracovního práva

doplněno 25.03.14 19:55:

nemusíte hned napoprvé podávat stížnost, stačí se na inspektorátě optat, nebo na odborech, jestli je všechno v pořádku anebo dochází k nějakému nedodržování zákoníku práce...měli by vám poradit

hodnocení

Moc děkuji za radu.Musím něco udělat.

iz*

Začněte u bezpečnostního technika zaměstnavatele: Je všechno v pořádku, probíhají kontroly tak, jak mají? Jak je to s osobními ochrannými pracovními prostředky? Atd... Můžete se obrátit na vedení firmy (na nadřízeného svého šéfa), ...

Po technikovi hygiena, případně odbory (na ty se můžete obrátit, i v případě, že nejste jejich členem). Inspektorát práce nechte až na konec.

hahanaj*
hodnocení

1x

Ano je špatná situace s prací,ale jde o to zda po stížnosti tam vydržíte .

host*
hodnocení

0x

Najít si jinou práci, nebo u jiné firmy. Zdraví máte jenom jedno.

hodnocení

To samozřejmě mám, ale víme přece jak to s prací u nás je...

stirecek*
hodnocení

0x
Měření hluku, prasnosti apod provádí hygienická stanice, zaměstnavatel musí mít výsledky těchto měření, zda překračují normy atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]