Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jen se chci inforamtivně zeptat né, že bych to ted řešila,ale do budoucna mě to zajímá. Nejsem v takových věcech znalá. Tak prosím, aby jste si ze mě nedělali legraci.
Kdybych se s nějakým klukem vyspala a použival by jen kondom a já bych žádné prášky a nic jiného neuživala, tak jaká je pravděpodobnost ochrany před otěhotněním, samozdřejně kdyby se kondom neprotrhl.
děkuji za odpovědi.
Kdyby se neprotrhl, žádná, kdyby se protrhl, včasnou, tedy okamzitou navstevou gynekologie pro jisty Postinor, pokud se jeste dela pod stejnym nazvem, je to takova první pomoc pri selhani kondomu
A nespolehej na partnera, porid si kondomy klidne sama. A bez kondomu to fakt nezkoušej, nejen kvuli otěhotnění, ale i kvuli pohlavnim nemocem
Tesi me ze v nas tady mas důvěru, a hlavně, že se o tyhle veci staras predem. Vis, ze pri selhani mas moznost té pilule. Ano, martinaa má pravdu... je to opravdu pro nejnutnější pripady, zadne nepouziju kondom, dojdu pro piluli.
Az spolu budete pravidelne spát, je tu moznost hormonalni antikoncepce.
Janča má pravdu, pokud bude kondom ok a nasadí se včas, je šance dost mizivá.
doplněno 25.03.14 16:56:Jenže to, jestli se kondom neprotrhl, zjistíš až potom, tedy většinou. Postinor sice zabírá, ale to pro organismus obrovská zátěž, která rozhodí všechno možné.
Z možných dostupných řešení se však kondom jeví jako nejlepší řešení, a neboj se použít i třeba nějaký gel, který zabíjí spermie - na výběr je více druhů.
Toto je velmi špatná odpověď. Má být vpodstatě stoprocentí, protože slečna se ptala na pravděpodobnost ochrany před otěhotněním při použití kondomu, nikoliv na pravděpodobnost otěhotnění.
A když se někdo bojí, že se kondom protrhne, může ho zkombinovat třeba s Pharmatexem a i kdyby se protrhl, nemusí si běžet pro Postinor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.