Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup na vycházce

Od: samson® odpovědí: 8 změna:

Mohu jet na vycházce v nemoci do sousedního města a tam nakoupit, když u nás v obchodě něco nemají? Někdo říké, že ne a někdo ano.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Je jen na Vás kde vycházky trávíte a jak. Důležité je, abyste dodržoval/la léčebný režim v čase, kdy vycházky nemáte a byl/la k zastižení doma v případě kontroly.

hodnocení

Děkuji za vaši radu

hodnocení

4x

Zcela jistě ano,máte přece vycházky a na těch Vás nikdo nehlídá.

hodnocení

Děkuji za radu

iz*
hodnocení

2x

Ano, pokud to stihnete v době vycházky. Kdyby Vás kontrola nezastihla doma, nebude skutečnost, že něco ve Vašem městě v obchodě neměli, stačit jako omluva.

Takže záleží na tom, jaká je u Vás doprava (zda to sihnete), nebo (pokud byste chtěla řídit sama) na tom, jestli neužíváte léky, které by řízení vylučovaly.

Ohledně léků bych se pro jistotu poradila s ošetřujícím lékařem.

hodnocení

anonym17
hodnocení

0x

Podle mě když máte vycházky, tak můžete kamkoli, kam se vám zachce, ale musíte se vrátit v čas, kdy vám vycházka končí :) Nechcete přeci aby vás někde hledali s obavami že jste se jim někde složil/a a aby vás příště nepustili :D ;)

hodnocení

já mám u sebe mobil a kam jdu doma řeknu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]