Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit váčků pod očima?

Od: rakave* odpovědí: 4 změna:

Udělaly se mi pod očima váčky.V posledních 2 letech jsem hodně pracovala na počítači,6-8 hod denně a mám pocit,že právě to mi zapříčinilo,že se mí váčky vytvořily.Teď už tolik u PC nepracuji,jen tak 2 hod denně a to ještě né v kuse,rozloženo během dne.Myslíte si,že se mi váčky samy ztratí když jsem PC omezila? Anebo čím to podpořit aby se ztratily? Pitný režim dodržuji.Díky za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Od počítače to nebude, to bychom chodili s pytlíkama všichni :) . Váčky pod očima mohou mít řadu příčin, podívejte se tady. Řešení závisí na příčině, proto byste se měla napřed poradit s lékařem.

,pod očima je nejjemnější kůže ,,pokud jste pracovala se skloněnou hlavou ,podřizují se gravitaci a kůže se uvolňuje.Samy nezmizí,,jedině plastický chirurg vám je odstraní. Je to provislá kůže..

doplněno 25.03.14 00:31:

dodatek,,pod očima a okolo očí je nejméně mazových žlázek a proto se tam tvoří nejdříve vrásky ...A váčky ..

hodnocení

1x

Váčky pod očima jsou zapřičiněny ponejvíce stresem,kouřením,pitím alkoholu,špatnou stravou,nedostatkem pohybu a vzduchu a v neposlední řadě i špatnou funkcí některých tělesných orgánů,ponejvíce ledvin.Zkuste jarní detox a pokud nepomůže,navštivte lékaře.

doplněno 25.03.14 16:10:

Zavináč:Přečti si řádně odkaz,který vložila "Kimba."A neplácej hlouposti,s prominutím...

vamp,,,,nic ve zlém,ale to bych krom jiných zavazadel krom vaků pod očima nemusela mít ,,To co jste napsala v dobré víře má kažký krom těch vaků..Měla jsem kamarádku a ta je vlastnila od dětství . .hýčkaný jedinec.Je tam jemná kůže..a nejvíce podléhá mimice . žádné pytlíky s čajem a jiné snahy nepomohou. Jedině ten chirurg...Má sestra má podkovy a její dcera také.. A s tím již neudělá nic. Ale štěstí snad má..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]