Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před měsícem se k nám přestěhovala naše nepřímá rodinná příbuzná protože se z bytu kde bydlela odstěhovalo dost spolubydlicích a sama s kamarádkou by to neutáhli. Protože mám dost velký pokoj a dvě postele, je u mě. Hodně si rozumíme, ale to už i před tím. Navíc je strašně krásná a sympatická takže jsem docela rád že ji tám mám. Posledních 14 dní mi připadalo že po mě jde, furt se na mě usmívala, chtěla někam zajít (Zoo, kultura, večeře), nějak mě to nepřekvapovalo, asi ji nudí stereotyp všedních dnů a chtěla někam zajít. Jenže cca posledních 5 dny za mnou chodí i do postele, už několikrát se mi stalo že jsem se ve 3 ráno vzbudil a osouložovala mi nohu (byla na mé noze a strašně funěla/vzdychala) nebo že jsem se vedle ní ráno probudil. Dnes ráno mi to nedalo a když jsem si všiml že vedle mě spí, vzbudil jsem ji a zeptal se proč to dělá, jsem o 6 let mladší, mám nadváhu, tak krásná 22 holka si zaslouží někoho lepšího. Ona mi odpověděla že mě miluje, že jsem sympatickej a jinej, a psychicky jsem vyspělejší než ostatní v mém věku (což říkal i můj psychiatr že mám myšlení o 4 roky navíc) a že se mnou ví, co je doopravdy štěstí.
Dnes není celý den doma, pořád na tím přemýšlím, není to má přímá příbuzná takže vztah bychom mohli spolu mít, přemýšlím nad tím jestli jeji lásku opětovat nebo ne. To co by na to řekli rodiče vůbec neřeším, bylo by jim to jedno,
Mít takovou dívku byl vždy můj sen.
Co mám dělat?
Co je v domě neni pro me? porad dokola stejna pisnicka. Neuraž se - laka ji byt tvoje prvni (pokud jsi panic), proste to potrebuje a ma te nablizku.
Pokud si chces byt jisty, ze te "miluje", rozhodne s ni nespi, uvidis, jak to opravdu mysli.jenze v 16 se splasenymi hormony se tezko odolava, ze?
Muzu se samozrejme mylit. Mas svou hlavu, delej jak myslíš.
Čekáš, že skočíme na pohádku, jak ti slečna, které jste zachránili zadek, v noci obsouložuje nohu? No, pokud přivřu všechny možný oči, tak zřejmě slečna ve svých 22 není zcela normální, když obsouložuje 16 letého puboše.. Co s tím uděláš, je tvoje věc.
Ale jinak je doma takhle večer nuda, co?
Tykání je zde běžnou věcí, klidně mi taky tykej.
Dobrý den. Vy nevíte jestli ji chcete, nebo nechcete? Toto si ujasněte a dál se podle toho zařidte. Je to Váš život!
doplněno 23.03.14 21:52:Pokud si nejste jistý tím, co k ní cítíte, ale víte, že chcete sex jen s tou, kterou budete milovat, pak si na takovou počkejte. A tuto klidně ze své postele vypakujte!
Dobrý den, už jenom to, že jste v tomto věku v jednom pokoji, byla chyba. Slečna měla být umístěna jinde. Nebo si od toho Vaši rodiče něco slibují a slečna to má od nich za úkol.
No jo, ale zůstat chladný, ke krásné slečně, která vleze sama až do postele, bude nadlidský úkol. Můžete se třeba jen mazlit a zkoumat svá těla.Třeba to bude fajn. Zdravím!
doplněno 23.03.14 21:48:Budiž, ale na seznámení s dívčím tělem je to dobrá příležitost. Navíc by se tomu asi ani nebránila. Nemusíte mít "celý" sex a něco Vás i naučí.
Dobrý večer,
pochybuji že by ji dali rodíče za úkol aby mě sváděla, nebo že by to bylo plánované.
Navíc já ji nechci využít na sex. Chci sex s někým koho opravdu miluji, a pokud tu osobu nemiluji postrádá smysl to s ní dělat.
Nerob drahoty .Zenska vie co chce ty nevis co s nou tak nebud jak LOLOFON.Ak je trpezliva a rozumna tak si da zalezat a mas vystarane.V opacnom pripade sa ti kludne moze stat ze s teba toho LOLOFONA vo svojom zenskom okoli spravi.A to uz sa naprava horsie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.