Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověď a odstupné

Od: cekanka* odpovědí: 4 změna:

Mám výpověď pro nadbytečnost, která končí 30.4.2009. 26.4. ( v neděli) se mi stal nepracovní úraz, neschopenka mi bude pravděpodobně vystavena zítra 27.4. Zajímá mě, jestli to může mít nějaký vliv na výplatu odstupného a kdy se mám jít přihlásit na pracovní úřad. Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moxa*
hodnocení

0x

Podle mne to na odstupné vliv nemá a pracovní poměr skončí dnem skončení neschopenky, potom se tuším do osmi dnů máte hlásit na ÚP.

celp*

Doplním: na ÚP nemusíte vůbec.Včera tady proběhla diskuze na toto téma.

moxa*

No tak to je jasné *smich* Ale předpokládala jsem, že tam chce. Do osmi dnů, pokud nechce mít mezeru v pojištění.

dusatka*
hodnocení

0x

Na odstupné to vliv mít nebude. Náhradu mzdy od zaměsntnavatele dostanete za jen za 30.4., nemocenskou pak pouze pokud budete na neschopence déle než 14 dní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]