Nejste přihlášen/a.
Na ranky zkuste ,,Hemagel,,je sice drahší,kolem 400,- -500,-v lékárně tuba asi 30 gr.,ale mi po operaci dost pomohl,hnisala mi jizva a po něm se mi vše krásně zacelilo.
Je pravda, že nevím, jak náročná operace to byla a co celkově obsahovala, ale připadá mi, že 3 týdny po operaci je trochu moc na opuchnutí? Možná by stálo za to konzultovat s lékařem, zda je to normální.
Já po extrakci zubu dostala Aescin, ale vůbec nevím, jestli pomohl. Otok sice nebyl, to je pravda, ale jinak jsem myslela, že půjde hojení rychleji... asi jsem měla zkusit Wobenzym. O tom jsem slyšela, že při některých operacích ho doktoři i neradi vidí, protože urychluje hojení až příliš rychle. Ale konkrétní info nemám, je to opravdu jen z doslechu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.