Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lék na hojení a proti otoku po operaci

Od: kvetinka* odpovědí: 5 změna:
Po artroskopické operaci (3 týdny) mám ranky po vpichu pořád zarudlé, opakuje se mi voda v koleni a celkově je koleno trochu opuchlé. Nevíte někdo, co by pomohlo? Nemáte podobnou zkušenost? Zatím leduju, ale i když byla voda, musím koleno cvičit. Je to někdy těžké. Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

0x
Wobenzym a nebo homeopatikum Arnica montana, obojí je vhodné užívat už před plánovanou operací, pak člověk méně krvácí a otéká a lépe se hojí.

hodnocení

0x

Na ranky zkuste ,,Hemagel,,je sice drahší,kolem 400,- -500,-v lékárně tuba asi 30 gr.,ale mi po operaci dost pomohl,hnisala mi jizva a po něm se mi vše krásně zacelilo.

hodnocení

0x

Je pravda, že nevím, jak náročná operace to byla a co celkově obsahovala, ale připadá mi, že 3 týdny po operaci je trochu moc na opuchnutí? Možná by stálo za to konzultovat s lékařem, zda je to normální.

Já po extrakci zubu dostala Aescin, ale vůbec nevím, jestli pomohl. Otok sice nebyl, to je pravda, ale jinak jsem myslela, že půjde hojení rychleji... asi jsem měla zkusit Wobenzym. O tom jsem slyšela, že při některých operacích ho doktoři i neradi vidí, protože urychluje hojení až příliš rychle. Ale konkrétní info nemám, je to opravdu jen z doslechu.

kejki

Mně Aescin od otoků pomohl, bylo to kvůli dutinám a příznivě ovlivňuje žíly.

ajaaapala*
hodnocení

0x

Nejúčiněji a nejlevněji tě vyjde Heřmánkové sádlo.V lékárně by si ho měla najít do 100Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]