Nejste přihlášen/a.
Ahoj, koupil jsem v erotic city na vánoce vybrační vajíčko. Cca po 2 mesících přestalo fungovat, tak jsem zašel do obchodu pro reklamaci. Tam se koukli na učtenku a řekli, že neuznávají, protože na účtence nemám desinfekci, kterou se musí po každém použití "umýt". Já řekl, že pokaždém použítí se to mylo pod tekoucí vodou. Oni - "Aha, pane, tak to máte smůlu, vajíčko není vodotěsné". Přitom se na krabičce píše waterproof. Oni na to, že prý jsem musel být upozorněn, že vajíčko není vododěsné při nákupu. Ničeho takového si nejsem vědom. Ale to je slovo proti slovu. Totéž jsem byl prý upozorněn na nákup desimfece. Reklamaci mi neuznali. Mají na to právo?
To, co Vám píší, je blbost. Žádný zákone nenařizuje, abyste si povinně k sexuálním pomůckám musel koupit desinfekci. Navíc jste si ji mohl koupit klidně jinde. A pokud je na krabičce waterproof (což by logicky mělo být, vzhledem k tomu, k jakému účelu se používá), tak i kdyby byla vada způsobena vodou, musí to uznat. Trvejte na svém a pokud nebudou chtít reklamaci uznat, opravdu jim tam kontrolu pošlete.
Pozn. důrazně doporučuji desinfekci koupit a po každém použití vajíčka ji použít, i když se jedná o jednu osobu.
No naopak, ať Vám oni ukáží paragraf nebo vyhlášku, podle které si to musíte zakoupit zároveň s výrobkem. Vy nic ukázat nemůžete, protože je to blbost a nikde to uvedeno není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.