Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mají chlapi rádi hysterky?

Od: humbucker* odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Prý platí názor, že u člověka-chlapa, který je vám fuk, se jen tak nerozčílíte. Já si myslím, že někdy stačí dost málo, aby se takové rádoby milé hašteření, zvrhlo v patologické hysterčení, které nakonec dělá chlapovi peklo. Ale, zase může být pravda, že my chlapi, někdy taky dokážeme pěkně namíchnout. Ale, kde jsou nějaké hranice?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Hysterku ani za nic.

erikretr*
hodnocení

0x

to nemá rád žádný chlap trapas trapas histeky né!

hodnocení

0x

Od hysterek jsem se vždycky snažil držet co nejdál. Bohužel, v pracovním procesu to často bývá velmi obtížné. Nejhorší zřejmě je mít něco takového za šéfovou ! To se mi naštěstí nepřihodilo.

xixi*
hodnocení

0x

Hysterku nebrat!

hodnocení

0x

Pravdou je to, že k cizímu by si nikdy nikdo nedovolil tolik, co k milované osobě. Ať už je to v dobrém nebo ve zlém. Ale také je pravda, že cizí nás takhle moc nevytočí, jako milovaný protějšek.:) Záměrně neupřesňuji pohlaví, protože obě pohlaví se chovají hystericky, surově. Je potřeba rozlišit, kdy emoce přejdou do nezvladatelné pozice, kterou hysterie je nebo jako projev bezmoci. V tomto případě se k hysterii může přidat panika z úzkosti. Výsledek pak může vypadat jako mozková příhoda. ;) Takže rozlišujte, jestli se jedná o "štěkání" nebo o opravdovou hysterii. Až to dokážete, tak od hysterky utíkejte velice rychle a štěknu přesvědčíte, že nemusí vřískat, jde to i jinak. Několikrát v životě jsem poprosila, ať se ke mně chová jako k cizímu. K cizímu by si nedovoli ani polovinu, jako "ve jménu lásky". ;) A pak platí: Nedráždi hada bosou nohou! (pokus o humor)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]