Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Jsme spolu sice krátce a seznámili jsme se na seznamce.Výdali jsme se spolu vše bylo krásné,psali jsme si zamilované sms.Já ho strašně miluju a on mě má rád no i když teď už nevím.Byla to odemne uplná hloupost co jsem provedla a stydím se za to nikdy jsem to neudělala až teď.Dala jsem na seznamku jinou fotku i jméno a napsala jsem neutrálne na jeho profil,nevím sice jak to zjistil že jsem to já,ale já psala jako cizý žena.Pak druhý den jsem mu napsala jako obvikle,jak jsme si psali nenechala jsem na sobě nic znát že bych něco provedla.To že ho miluju neví,zamilovala jsem se do něho a už jsem mu to nestačila říct.Vždy mi psal miláčku a říkal mi zlatíčko,ale od toho co jsem to udělala mi ani neodepíše na sms.Já jsem ho nkdy nepodvedla a ani to nemám v plánu.Udělala jsem to asi ze žárlivosti,nevím.Vím že jsem hloupá,ale teď pořád brečím:stalo se před dvěma dny.Mě je 33 a příteli36.Teď nevím co mám dělat a nechci ho ztratit já se tak moc do něj zamilovala.Jsme spolu měsíc a půl.Děkuji za brzkou odpověd.
No pokud má alespoň trochu rozumu, což by ve svých letech už mít měl, tak jsi tu "nit" mezi vámi přestřihla a on nebude mít jediný důvod ji navazovat zpátky. K čemu se v 36ti zdržovat ženskou, která se mě snaží obelhat, sotva se poznáme? Co za rok, dva, pět? Budeš mu připínat tajně GPS a sledovat ho kamerovým systémem? Jak se budeš chovat po pár letech vztahu, když žárlíš dřív, než stačí pořádně začít? Zamysli se nad sebou a doufej, že příští seznámení dopadne líp - pokud nějaké bude.
Dobrý den.
Ztratila jste jeho důvěru, což ve vztahu považuji za jednu z nepřekonatelných překážek. Ztracená důvěra se velmi těžko získává, ale nemožné to není. Žárlivost je také pro vztah zlá. Dejte čas jemu i sobě. Vy se sama nad sebou zamyslete, jaké důvody k žárlení máte. Ujasněte si, zda ho opravdu milujete. Zda ho milujete tak, že mu můžete důvěřovat a ne jeho věrnost ponižujícím způsobem prověřovat. On bude potřebovat čas na případné odpuštění.
Předpokládám, že jste mu situaci vysvětlila a omluvila se. Jen opravdu nevím, bude-li to stačit.
V každém případě si tuto zkušenost můžete vzít jako poučení do dalšího vztahu. Hodně štěstí.
Dobrý den. Pokud s Vámi nechce komunikovat, pak s tím neuděláte vůbec nic. Důvěra se lehce ztratí, ale těžko se získává zpět. Nejste již žádní puberťáci, je třeba se chovat, jako dospělí lidé. A myslím si, že on se tak chová. Vy, bohužel, ne. Udělala jste chybu, ale pokud nebude on chtít, nedá Vám možnost jí napravit, budete se muset smířit s tím, že jste možná ztratila člověka, s kterým byste si mohla rozumět a s kterým jste mohla prožít něco pěkného. Ne nadarmo se říká, že nejvíce člověka trápí to, co si zaviní sám. Ztratila jste jeho důvěru dřív, než jste si stihli k sobě vytvořit nějaké pouto. A to je škoda. Možná, že Vaše. Najděte si někoho jiného, kdo o Vás bude stát a nezahrávajte si již s nikým takto. Budiž to pro Vás ponaučením pro příště. Je to jen můj názor, přeji Vám štěstí a zdravý rozum.
Ztracená důvěra se nedá vrátit.
Vezměte to ze svého pohledu - že by on totéž udělal Vám? Jak byste reagovala? Věřila byste mu dál? Asi ne. Tak vidíte.
Prostě si myslím, že tento vztah jste pohřbila. Pokud se seznámíte příště, buďte spontánní, příjemná, veselá a hlavně svá. Nelžete, nekonspirujte, držte se vždy jen pravdy a toho, co můžete skutečně nabídnout. Když jste mu lhala, pán uznal, že to nemá cenu. Chystáte kličky už za měsíc a půl, co byste dělala po 2 letech?
Ještě jedna připomínka, která s tím možná souvisí. Na to, že je Vám 33 let, děláte v mateřském jazyce hrubky jako skolačka z 1. stupně. Kde: CIZÍ, VÍDALI JSME SE, OBVYKLE. Jsou muži, kteří mateřský jazyk ovládají velice dobře. A psali jste si spolu. Tak i to je klidně možné, že je vzdělanější než Vy a řekl si, že to telátko pustí k vodě. Neurazte se, nenadávám Vám, ale i to může být jedna z možností. Mrkněte se občas do Pravidel českého pravopisu. Některý chlap hrubky toleruje, dokonce i sám je píše, ale jsou i takoví, že nikdy... Jaga.
Mazlíčku, seznámit se na internetové seznamce a říkat, že jsem zamilovaná, že mě oslovuje miláčku a zlatíčko, to bych vzala u puberťačky ale ne u dospělé ženské, rovněž ta vaše zkouška je jaksi za hranicí toho co normální ženská dělá. V podstatě toho člověka vůbec neznáte, možná vůbec nejste jediná. Vy jste ho nepodvedla?, bože vždyť se po necelých 2 měsících ještě ani neznáte a už je to velká láska a vy musíte kontrolovat zda nehledá další oběť. Chápu, že ve 33 letech se zrovna lehce nehledá partner ale myslím, že internet není to pravé ořechové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.