Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výše poskytnuté hypotéky

Od: all* odpovědí: 8 změna:

Máte někdo zkušenosti s výpočtem? Mám 10 let do penze a příjem 20 000 čistého jen na sebe. Jak vysokou hypotéku by mi mohla banka dát?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

all, bez přímého kontaktu s bankou nedostanete uspokojující odpověď. Fakorů, kterých prověřují je mnoho, nejde odpovědět takto z patra.

all*
hodnocení

No jo, ale to mám obejít všechny banky a všude jim dát nacionále? Víte jak pak budou otravní?

Sežeňte se kvalitního finančního poradce. Z osobní zkušenosti a ze zkušenosti dalších se vyhnětě Partners, majhí úzké portfolio, které se snaží naroubovat... Nám poradce doporučila realitka, přes kterou jsme chtěli koupit byt, a byli jsme s ním celkem spokojení, o mnoho více než s Pratners. Onen poradce nám vymohl hypotéku přes některé výjimky, jako že se přítel kvůli sociálce, které zaplatil, ale jaksi platbu nezaevidovali, dostal na seznam dlužníků + pracuje na ŽL, takže se mu vyměřoval fakt nízkej daňovej základ pro získání hypotéky... V Partners nám akorát nacvakali příjmy atd do jejich kalkulačky a vyloženě nám řekli, zkuste to za rok, kdežto druhý poradce nám opravdu pomohl...

hodnocení

1x

Zkuste nějakou hypoteční kalkulačku, např.

gpf.cz/...

je to jen orientační, ale můžete se od této informace odrazit.

au1
hodnocení

0x

většinou to chtěj mít splacený do 70 let dlužníka, takže co já vím, kolik vám zbývá, necelejch 20 let? tipuju tak 1,4 milionu max. Obejděte pár bank ať vám to spočítaj, je to zdarma :)

all*
hodnocení

Děkuji za odpovědi, ale ta kalkulačka je na nic. Chtějí pak telefon a email a budou otravovat s půjčkami.

all*
hodnocení

Ještě se hci zeptat, jestli dostanu hypotéku na družstevní byt?

joudic*
hodnocení

0x

cca 800k by vam dali

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]