Nejste přihlášen/a.
Zdravím, líbí se mi jedna holka ze školy a jelikož mám kámoše, který mě pořád pomlouvá, tak jí řekl, že mám její fotku jako tapetu na telefonu, i když to není vůbec pravda. Co myslíte, mám u ní ještě někdy šanci? Jinak se spolu prakticky nebavíme, jenom občas napíše (cca. 2x do měsíce).
Hele Mikohappy..,nejsi náhodou "noname?"Asi ano,že?Ptáš se již po druhé...Odpovědi jsi již dostal!Pokud by dotyčná měla o tebe zájem,tak by ho projevila,tudíž,z toho plyne,že zájem nemááá
Nechápu, proč bereš jako pomluvu, že máš její fotku jako tapetu na mobilu. Ona se na to zeptala? Jak jsi zjistil, že jí něco takového řekl? Tyto blbinky je nejlepší řešit nějakou vtipnou poznámkou - třeba říct "kámoš se spletl, mám tam fotku Pamely Anderson a ty jsi jí hrozně podobná", zasmát se a moc se tím nezabývat. Chlap by neměl řešit každou nedůležitou kravinu, to je spíš typická vlastnost holek.
Budeš asi muset vymyslet nějakou akci a ji na tu akci nějak nenuceně pozvat. Když půjde, možná má zájem, když se bude vymlouvat, nemá zájem. V obou případech ty ani ona nic neztratíte. Prostě to chce nějak nenápadně otestovat a budeš vědět na čem jsi. Vybalit na ni natvrdo, že jsi do ní blázen, z toho by byl akorát trapas a pokud si s ní budeš 2x do měsíce psát, nepovede to nikam.
Ne, on jí to řekl a mě pak napsala - hele, máš asi pěknou tapetu na mobilu, že? Nic víc nenapsala... Tak nevím, aby si nemyslela, že jsem úchyl nebo tak...
Jako proč? Máš prostě na mobilu na tapetě hezkou holku, nemáš se za co stydět, ne? Ja trošku úchyl jsem, ale jsem si toho vědom a toleruji přání svého oblíbeného kamaráda zveřejňovat foto své plochy na mobilu či compu...
*NEzveřejňovat, samozřejmě, omlouvám se...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.