Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Preplaceni dani a nezamestnanost

Od: vanessynka odpovědí: 9 změna:

chci se poptat, kdyz chodi preplatky na danich nezamestnanym? Dekuju.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondrasek*
hodnocení

0x

a jak zní ta otázka? jinak pokud jste na pracáku a přijde vám platba tak nic, pokud jste na sociálce a přijdou na to, tak Vám o tuto částku můžou snížit dávky.

vanessynka
hodnocení

ja som na pracaku vedena a poberam socilani podporu...

vanessynka
hodnocení

teda pobiram podporu v nezamestnanosti, tak presneji..:o)

ondrasek*

no pokud pouze od pracáku tak se nic neděje , tady jde o sociální dávky. Ale z vašich holých vět se toho člověk moc nedoví.

lm®

Přeplatky na daních..?

Daně se vrací za rok 2008. Aneb v roce 2008 jste byl zaměstnán = platil jste zálohy na daň?Požádal jste o případný přeplatek?Zaměstnavatele (posledního) nebo jste si podal DAP FO na FÚ? Jak správně podotkl

ondrasek, málo informací ke zdárnému odpovězení dotazu *nevi*

vanessynka
hodnocení

podavala jsem DAP FO na FÚ za rok 2008 a zadala jsem tam ,,zadost,, o vraceni preplatku na danich, lonsky rok jsem pracovala skoro cely(krom dvou mesicu), ...

a co mam psat,pohadky, snad staci strucne a vystizne..:o)

Jinak dekuju za odpovedi..

zikjasa*
hodnocení

0x

Hezké dny přeji

přeplatky nezaměstnaným se nevrací nikdy,ovšem těm danovým poplatníkům kterým vznikl nárok po zúčtování DAP se podle podmínek oběvují částky na bankovních kontech v květnu i spíše až v červnu,měl jsem to i Já kdysi tak.

lm®

To je nesmysl,co jste napsal.

Pokud paní pracovala celý rok ,jak píše kromě 2měsíců,tedy platila zálohy.Podávala DAP FO ,tak do 30 dnů jí FÚ vrátí vzniklý přeplatek na dani.Na kontě se nikomu samo od sebe nic neobjeví.

vanessynka
hodnocení

Dekuju, ja si taky myslim, ze mam na to narok - prece jsem pracovala cely lonsky rok(krom 2mes.), a prece si taky mysli, kdyby tym neco bylo nejasnyho, tak me kontaktujou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]