Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rada chodim na diskoteky s dcerou - je mi 50l

Od: miri* odpovědí: 7 změna:

ahoj,je mi 52 a rada chodim s dcerou-27 let na diskoteky nebo sklenicku,co vy jak sjte na tom chodite na diskoteky s detmi?Mirka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zikjasa*
hodnocení

1x

Já si myslím,že ony naše děti to nemají ani rády,že tam jsme společně a už vůbec ne vícekrát možná to otevřeně neříkají.

tesyk*
hodnocení

1x

Tomu se říká ve starém těle mladý duch. To já zase čekám na druhou mízu a třetí žuby.*smich*

Celý život poslouchám tvrdý rock, od 60tých let a ještě mě to nepustilo a budu ho poslouchat asi pořád, protože to mám rád. Ještě nedávno jsem zažil hlášku od mého 27 letého syna - kdy příjde na diskotéku starší brácha. Potácel se smíchem a jen těžce vysvětloval kdo jsem, ale přiznám se že je to na tanečky náročné, hlavně to udýchat, nebo spíš ufunět. Holt rok jsou tady a já starej kotrmelec bych měl být doma s vnoučatama. Že!

ondrasek*
hodnocení

0x

na dikotéce jsem byl pouze dvakrát a už tam asi ani nepůjdu. A určitě né v 52letech.

toni*
hodnocení

0x

Ono už v 27 letech chodit na dýzu je dost odvážné natož v 52 letech. Ale každý jak se cítí. Podle mě je diskotéka od 14 - 21 let. Chodil jsem se dívat když dcera chodila do tanečních a už to těžce vydýchávála. Zajímalo by mě jestli taky tančíte a co tancujete na rep nebo techno.

fany08*
hodnocení

0x

U nás jsou i diskotéky pro starší, ale já se svým vzhledem dokážu zapadnout i mezi puberťáky, ale stejně nechodím, tahle zábava mne nebere. No hlavně, že je ženským fajn*pivo*

hodnocení

0x

To jsme dva, já s už dospělými dětmi chodím taky a rád, je to zábavné a má to něco do sebe. Já i mamima se dobře bavíme a máme to rádi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]