Celý život poslouchám tvrdý rock, od 60tých let a ještě mě to nepustilo a budu ho poslouchat asi pořád, protože to mám rád. Ještě nedávno jsem zažil hlášku od mého 27 letého syna - kdy příjde na diskotéku starší brácha. Potácel se smíchem a jen těžce vysvětloval kdo jsem, ale přiznám se že je to na tanečky náročné, hlavně to udýchat, nebo spíš ufunět. Holt rok jsou tady a já starej kotrmelec bych měl být doma s vnoučatama. Že!
Ono už v 27 letech chodit na dýzu je dost odvážné natož v 52 letech. Ale každý jak se cítí. Podle mě je diskotéka od 14 - 21 let. Chodil jsem se dívat když dcera chodila do tanečních a už to těžce vydýchávála. Zajímalo by mě jestli taky tančíte a co tancujete na rep nebo techno.
U nás jsou i diskotéky pro starší, ale já se svým vzhledem dokážu zapadnout i mezi puberťáky, ale stejně nechodím, tahle zábava mne nebere. No hlavně, že je ženským fajn
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.