Dobry den, mam v ruce dokument, cituji "protokol na jehož zaklade vam vas dodavatel vrati peníze" a dodavatelem pokud se nemýlím je alza.cz od které jsem zařízení kupoval. Můžu se zeptat jak mám dále postupovat? Jak kontaktovat alzu na základě tohoto dokumentu? Děkuji
Zavolej na pobočku, kde jsi notes kupoval - a domluv se... Případně pošli mail s kopiemi dokladů (doklad o koupi, reklamační protokol, protokol "na vrácení peněz") a v odpovědi chtěj vědět - jak a kam poslat zpět notes, jaké doklady přiložit (pokud - jakože ano, budou chtít originály, udělej si kopie), dokdy a kam ti pošlou peníze (včetně poštovného na poslání notesu z5, máš na ně nárok)... Přiznám se, že - protože do prodejny Alzy nemám daleko, bych tam zašel osobně - se všemi papíry a notesem v ruce...
jestlize ten protokol mate z autorizovaneho servisu, obratte se na reklamacni oddeleni alzy a pozadujte penize. Oni uz vedi co maji delat. Ale prekvapuje me ze mate protokol vy, ten by vam mel dat primo v alze a stim i penize.
Porokol jsem dostal od autorizovaneho servisu pro značku Hewlett-Packard. Notebook byl totiž značky Hp a v mém okolí není žádný autorizovanýservis Alzy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.