Nejste přihlášen/a.
Takze kdyz doplnim kolegy, pokud jste nebyla u lékaře, zajdete tam, on rekne zda to opravdu je opar, doporuci lecbu a pokud naridi karantenu a nemocenskou poslechnete. Za prve kdyz pujdete k lekari, da asi leky ci masti, aby se to nerozjelo, protoze to je, kdyz toho mate hodne strasne bolestiva vec.
A za druhe, pokud byste pracovala treba v potravinarstvi, kuchyni atd. Na zdravotni prukaz v potravinarstvi a nekoho nakazila, byl by to velky pr...,
Jakkoliv jsem normálně mírumilovný tvor, jakmile by se mi dostal do ruky člověk, který mě nakazil něčím takovým, tak mu dám co proto.
Znala jsem malého kluka, co prodělal pásový opar na obličeji. Měl tmavé jizvy, jednu z nich nad rty, připomínalo to knír. To Vám to stojí za to, někomu udělat něco takového na obličeji?!
Neřeknu viróza, nachlazení, to se chytí kdekoliv, s tím nemá cenu sedět doma. Ale pásový opar?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.