Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prokletý ostrov

Od: juff odpovědí: 7 změna:

Hezký večer, právě jsem se dokoukal na film Prokletý ostrov. Film pecka ale nepochopil jsem konec, strašně mě to zmátlo :D Jsou 2 teorie a já nevím, která je ta správná.

První - je vážně blázen. Začátek príběhu by k tomu seděl. Když šli kolem té zdi s drátáma, tak věděl, že jsou pod proudem. Prostě je už někde viděl. Doktor odjel na dovolenou ale ve skutečnosti ten doktor byl jeho parťák Chuck. Nebo s tou zbraní-Chuck byl jen doktor a nevěděl, jak se s ní zachází a nemohl ji vyndat. Proč mu ale teda na konci řekl Teddy-takže jménem, o kterým si pouze myslel, že se tak jmenuje. Ta hra přece už skončila, tak proč mu řekl tímhle jménem.

Druhá - není blázen. Po léčbě zjistil, že se z ostrova prostě nedostane, tak aby to skončil, dobrovolně podstoupil lobotomii. Takže by se vysvětlovala ta poslední věta-Co může být horší? Umřít jako dobrej člověk nebo žít jako zrůda? V tom se Chuck zarazil a zavolal na něj Teddy.

Takže teď vážně nevím, jak to pochopit správně. Díky za vysvětlení, juff :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Di Caprio je blázen...

gamapolis*
hodnocení

0x

Podle mě se zbláznil z toho,že manželka zabila jejich děti a on pak jí,Varianta 1

juff
hodnocení

Ok díky, přikláněl jsem se taky spíš k tomu, že se zbláznil ale přesto tam bylo pár věcí, který mě přesvědčovali o opaku :D

hop®
hodnocení

0x

Film jsem neviděl, ale rozřešení bude asi ve filmu Prokletý ostrov II, jen ještě není napsaný scénář, tak to nechali "otevřené"... :-D

rerna
hodnocení

0x

Teddy nebyl blázen.. v knížce je důkaz. Cowley mu lhal,když řekl, že má nahrávku z rozhovoru z Noycem,kde mu Noyce řekl: "To se týka jen tebe. A Laeddise, kdežto Cowley mu řekl, že Noyce řekl: To se týká jen tebe, Laedisi ;).. Takže jen základě tohoto jsem přesvědčená, že to na něj nahráli..

ydal
hodnocení

0x

Film jsem nedávno viděla podruhé a myslím si, že opravdu blázen byl, takže varianta 1., ale nahlodal jste mě :-D

viktor*

Nahráli to na něj, jsem o tom přesvědčenej. Akorát ten jejich systém klamání dostali do takový dokonalosti, že přesvědčili i diváky. Muj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]