Nejste přihlášen/a.
Hezký večer, právě jsem se dokoukal na film Prokletý ostrov. Film pecka ale nepochopil jsem konec, strašně mě to zmátlo :D Jsou 2 teorie a já nevím, která je ta správná.
První - je vážně blázen. Začátek príběhu by k tomu seděl. Když šli kolem té zdi s drátáma, tak věděl, že jsou pod proudem. Prostě je už někde viděl. Doktor odjel na dovolenou ale ve skutečnosti ten doktor byl jeho parťák Chuck. Nebo s tou zbraní-Chuck byl jen doktor a nevěděl, jak se s ní zachází a nemohl ji vyndat. Proč mu ale teda na konci řekl Teddy-takže jménem, o kterým si pouze myslel, že se tak jmenuje. Ta hra přece už skončila, tak proč mu řekl tímhle jménem.
Druhá - není blázen. Po léčbě zjistil, že se z ostrova prostě nedostane, tak aby to skončil, dobrovolně podstoupil lobotomii. Takže by se vysvětlovala ta poslední věta-Co může být horší? Umřít jako dobrej člověk nebo žít jako zrůda? V tom se Chuck zarazil a zavolal na něj Teddy.
Takže teď vážně nevím, jak to pochopit správně. Díky za vysvětlení, juff
Film jsem neviděl, ale rozřešení bude asi ve filmu Prokletý ostrov II, jen ještě není napsaný scénář, tak to nechali "otevřené"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.