Jogurt není dobrý příklad, lepším příkladem může být konzerva. Předpokládám, že jde o nějaké tablety s trvanlivostí několik let, výrobce by těžko načasoval, aby se zničily pár dní po době použitelnosti. Špatné můžou být zase až za několik let. S vysokou pravděpodobností hraničící s jistotou se ti nic nestane.
Ahoj. Honzo, příklad sýru není zrovna ten správný. Právě zrající sýry, kterým končí doba doporzčené spotřeby jsou nejlepší. A čím víc se musí honit po stole, nebo naopak, když k mlsoutovi samy přilezou, jsou nejlepší.V sobotu jsme jednoho takového staříka z Itálie ochutnávali.
Tak to bude v pohodě, víc jak po... se z toho nemůžete!
klobaska*
I když jim z velkou pravděpodobností nic nebude, určitě bych se jim pro klid duše vyhnul. Expirace tam není uvedena pronic zanic a některé látky mohou mít v lepším případě snížené účinky, v horším případě mohou být nebezpečné...
Senný list je účinný,to tedy ano,ale bývají u něj dost křeče v břiše.Já ho párkrát vzala,ale měla jsem bolesti jak před porodem ! Raději něco přírodního.
jancak
čaj se dá udělat slabší - 1 sáček na více vody než je uvedeno v návodu
senna je bylina...přírodní projímadlo; nejedná se o žádný "chemický" lék prodejný v lékárně
dle mne ,pkd by šlo o ATB tak neee,pkd o aspirin, atd tak ano!
Minule když jsem měl kašílek tak jsem omylem místo 2x40 kapek Stoptusinu vzal stejné množství (asi 5 dávek) algifenu,asi rok prošlého a nic ani řídký případ s hustým běháním či nějak tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.