Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo poradit, jak se správně vypočítá výplata, kterou bych mel dostat za minulý měsíc (únor 2014) s tím, že jsem 6 dní byl na neschopence? Mám základ X a k tomu dostávám prémie Y. Marodil jsem od 3. do 10. 2. 2014. Jakoubych měl výplatu když by bylo X = 17 000 Kč a Y = 7 000 Kč? S tím, že nejsem ženatý a nemám děcka.
Spočti kolik jsi chyběl pracovních dní to odečti od počtu který jsi měl odpracovat. Základ + prémie vyděl počtem dní, které jsi měl odpracovat a vynásob tím kolik jsi odpracoval a máš výsledek.
No já jsem dostal výplatnici kde je suma cca. 15 100 Kč, tak právě nevím, zda tam není chyba. A než bych zašel za účetní tak jsem chtěl tuto informaci nekdě ověřit, ať nevypadám jako blbec V těchto věcech se prostě nevyznám. Takže to asi bude v pořádku, co?
Pokud se to opravdu počítá tak jak napsal @albatros498022, tak jsem si na maroďění vybral špatný měsíc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.