Nejste přihlášen/a.
V praci mame v sobotu vecirek a ja sem jim rekl ze pujdu.Ted mi do toho ale skocilo neco duleziteho a asi tam nebudu moct jit.Mam jim to rict?Nebo jim to nemam rikat a proste tam nejit?Jeste nevim mozna mi to v tu sobotu vyjde.Takze kdybych jim to nerikal a pak bych se omluvil ze sem tam neprisel kdyby se ptali?
Ale, ale, Vám se tam asi nechce, že. V jednom dotazu jste se ptal na výpověď a ve druhém, že se nemůžete seznámit s dívkou. A tak se pěkně hoďte do gala a hurá na večírek. Já se také občas vymlouvám, když mě pozvou z práce na pravidelná setkání. A když už se nechám "ukecat", tak se mi to děsně líbí a jsem ráda ve společnosti bývalých kolegů a kolegyň a pěkně se bavím. Takže doporučuji na večírek jít a to důležité, pokud to půjde, tak přeložit. A hezky se bavte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.