Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže se žaludkem

Od: janicka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,jsem už zoufalá,proto bych byla vděčná za každou radu. :)

mám hodně žaludečních štáv,brala jsem od doktorky léky emanera,ale nepomohlo mi to.byla jsem i na vyšetření žaludku,vředy nemám,mám prý podrážděnou žaludeční sliznici,dostala jsem léky itoprid,také mi to nepomohlo.jak se třeba jen trochu najím,začne mi být během chvíle na zvracení(ale nezvracím),a to i po rohlíku třeba se sýrem,když sním něco těžšího,trávím z toho i několik hodin.strašně mi to bere všechnu chut do života,je mi vlastně denodenně špatně,jsem hubená,takhle to je už ale2 roky.k tomu mě trápí často bolesti hlavy,mám podle neurologa výrůstky na páteři,v práci vybaluji zboží,tak že páteř dost trpí.mám prý migrény na které mi také nic nepomáhá.jestli někdo má něco podobného,at mi prosím pomůže.děkuji mnoho předem.

ještě chci připsat,že mi dělali i ultrazvuk břicha a zánět nemám ani podle krve.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Zkoušela si pít Vincentku nebo heřmánkový čaj? Z léků Pantoprazol nebo Rabeprazol? Netrpíš náhodou úzkostí?
janicka*
hodnocení

dobrý večer,díky za odpověd.čaje mi také nepomohly a na uzkosti které opravdu mám beru také léky

hodnocení

0x

Vypadá to na vážné překyselení organizmu. Brát na to jakékoliv "léky" je hloupost, každý lék bez výjimky způsobuje další překyselení a neřeší příčinu problému. Setkal jsem se s mnoha podobně postiženými lidmi, na vině byl vždy zcela špatný jídelníček. Ale je těžké radit bez jakýchkoliv relevantních informací - pokud nevím, co vesměs jíte a pijete nelze dost dobře říct, jak jídelníček pomalu změnit tak, aby se problémy ztratily. Pomohl by i popis Vašeho vzhledu - jaké máte zabarvení kůže, zda máte náchylnost ke kožním problémům, jak hodnotíte svoji kvalitu vlasů a nehtů, ideálně seznam všech problémům, které u sebe pozorujete.

Alespoň obecně poradím - vypusťte vše co překyseluje - vše, co obsahuje velké množství cukru, umělých sladidel, konzervantů, dochucovadel, barviv. Takže např. všechny druhy Coly, uzeniny, pálivá a hodně kořeněná jídla, kafe, alkohol, sladkosti. Chce to omezit mléko a mléčné výrobky - ničí železo v organizmu. Snažte se do jídelníčku zařadit jídla neutrální nebo zásaditá - rýži, obiloviny celkově, ideální zásaditá obilovina jsou např. jáhly - kaše z nich.

romanadasa*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat na stránky www.okg-family.cz a v sekci "Zkušenosti" zkuste najít podobný problém.

ivik*
hodnocení

0x

Nevím,jestli moje rada bude k něčemu dobrá,ale zkuste si koupit v lékárně Jablečný ocet v tabletách,pomáhá to odkyselit organismus,Stojí to asi 190 Kč a docela to pomáhá.Nebo zkuste na lačno každé ráno vypít vodu s trochou citr.šťávy.Nepijte černou kávu,to je zvlášť ráno špatné.Nerbo jestli nemáte nějakou žaludeční neurózu,může to být psychikou,já jsem to měla vždy při nějakých životních karambolech...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]