Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někdo si na mě koupil paušál na mobil

Od: tele* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda někdo nemá stejný problém...přišel nám ůčet za tel.služby od T..Mobile,který jsem měla osobně uzavřít dne 17.2.2009,při vyžádání smlouvy,která mě přišla dnes ,jsem ke svému zděšení zjistila,že RČ i číslo OP sedí,aby toho nebylo málo ,zaprovolané služby žadají 26074kč,,stížnost na neznamého pachatele jsem podala,ale i tak mám zhruba 2měsíce na zaplacení,,,jsem samoživitelka a opravdu nevím co mám dělat...PORADÍ NÁM NĚKDO,.pokud ano předem děkuji Edita

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

4x

Nedělejte nic, napište doporučeně na T-Mobile, že pohledávku neuznáváte, smlouvu jste neuzavřela a proto nic platit nebudete. Jak vypadá podpis? Dopis, který jste jim poslala si v kopii schovejte i s podacím lístkem. Pak se pokuste zjistit, co jste dělala a kde jste byla v den, kdy se to mělo uzavřít. Přemýšlejte, jestli vám někdo ukradl občanku nebo jak mohl získat vaše údaje ( př. nezaplacená jízdenka v MHD?) Zkrátka shromažďujte své důkazy, že smlouvu jste neuzavřela. Pokud vás budou žalovat, oni budou prokazovat, že jste smlouvu uzavřela, bude se dělat znalecký posudek na podpis. Pak by se dalo něco zjistit z čísel, na které bylo voláno, že s vámi nemají nic společného, dále z toho, že máte jiné číslo a kam z něj voláte.

tele*
hodnocení

dekuji za odpověd,pokusím se získat co nejvíce informací,edita

martini*
hodnocení

3x

Když zaplatí, těžko to z nich bude dostávat zpátky, bude muset žalovat ona, nést důkazní břemeno a první otázka u soudu bude, proč žaluje, když pohledávku uznala tím, že ji zaplatila. To teda když zaplatit, tak zaplatit a nechat to být. Ale já tady vidím celkem slušnou šanci na úspěch, pokud je zjevné, že podpis není pravý.

hodnocení

2x

Edito, máte již dva návrhy, platit, nebo neplatit. Já se přikláním k prvnímu návrhu, NEPLATIT páč jste si nic neobjednala.

Vy si dělejte co chcete.

matrixx*
hodnocení

1x

Nic neplatit. Fakturu okamžitě a prokazatelně vrátit a podat trestní oznámení na neznámého pachatele pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu.

Ale před tím si ověřte, zda-li Vaše údaje nezneužil někdo z rodiny!

katerina*
hodnocení

0x

Podání stížnosti na neznámého pachatele jste udělala správně. Bohužel v tomto případě částku musíte zaplatit, protože pokud to neuděláte budou tam naskakovat penále a částka se bude rychle navišovat. Podejte si u T mobile, žádost na prošetření ze zákona musí do 30ti dnů vše ověřit i to kdo smlouvu uzavřel, kdy atd. Pokud T mobile pošle písemné vyrozumění a nebude Vám to sedět a souhlasit obraťte se na soud. Nebo podejte sama stížnost na T mobile za podvod a můžete žádat o náhradu škody v částce 26 074,- + soudní výlohy a další náklady s tím spojené. ( schovávejte si účtenky a vše co se toho bude týkat)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]