Nejste přihlášen/a.
Je to oboustrannej tisk, nepoužitý, jen jsem to vytiskla a hned to leželo na stole, protože jsem se učila z notebooku, vypdá to, jako by to před chvílí vylezlo z tiskárny, ale už nevím kolik jsem za to platila, A tak řeším za kolik to prodat, napadlo mě za 1.90 jeden list. Předem díky za odpovědi
To bude zalezet na obsahu.
Pokud je ale ucebni text volne dostupny na internetu, pak se Ti to spise prodat nepodari.
Dnes už o tyto věci nikdo nestojí Každý si to může za pár korun oskenovat a vytisknout sám.
Pokud netisknete na firemni tiskarne, firemnim tonerem na firemni papir, tak to rozhodne par korun neni, respektive je pak tazatelky 1,90,-/list pekna cena...
Jsou to skripta, tisk jsem normálně platila ae postupně, netiskla jsem rovnou 300 stran, a nepotřebuju na tom nějak vydělat takže 1 kč za stranu bude asi nej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.