Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za kolik prodat 150 str,300 stran a 90 stran?

Od: jajajaja odpovědí: 10 změna:

Je to oboustrannej tisk, nepoužitý, jen jsem to vytiskla a hned to leželo na stole, protože jsem se učila z notebooku, vypdá to, jako by to před chvílí vylezlo z tiskárny, ale už nevím kolik jsem za to platila, A tak řeším za kolik to prodat, napadlo mě za 1.90 jeden list. Předem díky za odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Napadnout tě může cokoli. Podstatné je ale najít toho, kdo to bude chtít koupit. Potom teprve zjistit, jak moc to potřebuje a kolik je ochoten za to dát.

hodnocení

0x

To bude zalezet na obsahu.

Pokud je ale ucebni text volne dostupny na internetu, pak se Ti to spise prodat nepodari.

myse*
hodnocení

0x

Oboustranný tisk - ale čeho? to je podstatné...

Nějaká práce (napadají mě např. maturitní okruhy)? Učebnice (skripta?)

buss
hodnocení

0x

Nějak postrádám co.. Prostě dát inzerát, už mohl být ...

mirca*
hodnocení

0x

Dnes už o tyto věci nikdo nestojí :) Každý si to může za pár korun oskenovat a vytisknout sám.

k2

Pokud netisknete na firemni tiskarne, firemnim tonerem na firemni papir, tak to rozhodne par korun neni, respektive je pak tazatelky 1,90,-/list pekna cena...

mirca*

Mě to tedy nepříjde nijak výhodné tisk.digi.cz/...

k2

Vzhledem k tomu, ze clovek musi vytisknout +800 stran aby se dostal na 0,8Kc/STRANA, tak mi tazatelky 1,9Kc/LIST neprijde nevyhodne.

I kdyz uznavam, ze jejich obrat "priblizne dvojnasobna cena za oboustranny tisk" je takovy, rekneme dost nejasny...

jajajaaj
hodnocení

0x

Jsou to skripta, tisk jsem normálně platila ae postupně, netiskla jsem rovnou 300 stran, a nepotřebuju na tom nějak vydělat :) takže 1 kč za stranu bude asi nej

iz*

Kolik stojí originální scripta? Nabídněte to za cenu o něco nižší než originál. Pokud byste to chtěla prodávat za stranu, začala bych na cca 1,50/str, ev. dále snížila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]