Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mé přítelkyni je 18 a mě taky. Chodíme spolu rok a tohle je můj první vztah, její už několikátý.
Mám takový problém, když se zmíním jen o sexu, tak hned zamlkne a nemluví semnou, je uražená. Mezi námi za ten rok došlo k orálnímu sexu a prstíky maximálně, nic víc. Ona na to moc není ani na ten orální sex, připadá mi, že to spíš dělá aby uspokojila mě, jelikož ví, že já bych do sexu šel hned a mám na to chutě - to ale nechci, aby to dělala s donucením nebo s nechutí jen proto, aby jsem byl uspokojen. Já ji tak maximálně můžu zajet prstíkama, nic víc mi nechce dovolit. Ptal jsem se jí proč a ona: protože nechci prostě! Tak jí přece nebudu nutit. Taky jsme se ještě před půlrokem líbali jako o život, ale teď skoro nic, tak možná pusa na rozloučenou. Když jí něžne sáhnu na zadek tak mě odstrčí hned. (pořád)
Ptal jsem se jí na předešlé vztahy, jestli se jí něco nestalo, němela s někým problém atd. Ale neměla (teda aspoň to říká). Sex už měla s jedním partnerem (teda říká to). Ale prostě nějaké problémy ne. Milujeme se, spolu vycházíme dobře.
Psychické problémy nemá, jen ji trápí škola ale to si nemyslím, že by dělalo problém.
Nevíte, co se děje? Děkuji. Opravdu si nevím rady, leda čekat, co se bude dít.
Zdravím. Pokud nemá chuť se s Vámi milovat a už ani líbat, pak ji fyzicky nepřitahujete. Pokud je ze zdravotního hlediska v pořádku a přesto Vás nechce, pak si najděte jinou partnerku. Myslím, že se tohle nezmění.
doplněno 13.03.14 12:06:Proč jsou jí Vaše doteky nepříjemné, Vám může říci jen ona sama. Jste oba mladí, zdraví a chodíte spolu rok. Píšete, že za poslední půlrok se vyhýbá fyzickému kontaktu s Vámi ještě více. To znamená, že po Vás netouží, že jí jako muž nic neříkáte. Ono je těžké si to připustit, ale pokud na sebe nedá sáhnout, odstrkuje Vás a drží si Vás od těla, pak je něco špatně. Můžete se milovat sebevíc, ale pokud mezi vámi nefungují intimnosti a nejsou oboustranné, pak vztah těžko vydrží další léta...To je alespoň můj názor na vaši situaci dle toho, co píšete.
Nechci tady ted psát o sexu. Každá/ý má na sex jiný názor. Někdo začne hned první noc, jiný za rok, někdo třeba čeká déle.
Ale, abych se dívky nemohl ani dotkout a byl stále odstrkován a nemohl ji ani políbit, to bych se cítil, jako bych měl svrab. Potřeboval bych cítit její lásku.Obejmout se spolu, přitulit se, říkat si něžnosti, nemusí být hned sex. Ale musím cítit z její strany odezvu. Kdyby se má přítelkyně takto chovala, tak už hledám někde jinde.
Nutit ji do ničeho nemůžeš, ale měla by svůj postoj k Tobě vysvětlit. Bud ji nepřitahuješ, nebo odpuzuješ. Trvej na vysvětlení.
Jestli ji ani nestojíš za vysvětlení proč se tak chová,tak to taky o něčem svědčí. Život není jenom o sexu,mazlení a milování,ale je to pro plnohodnotý vztah důležitá věc. A teď,jestli to nějak snášíš,tak tě to postupem času přestne bavit,budou z toho pramenit hádky a nepříjemnosti. Pokud nemá zájem situaci otevřeně řešit,radil bych ti najít si jinou ženskou,dokud je čas.
Ahoj vergo,
z důvodu chřipky jsem se tady mimořádně objevil, tak snad Ti moje chřipka trochu pomůže. Jestli chceš hledat kompletní odpověď, doporučuji knihu od T. Baránka: Jak sbalit ženu. Snadno ji seženeš i přes internet. Pokud nejsi přítel dlouhého čtení, tak jenom pár citací včetně osobních zkušeností. První smutný fakt je, že pokud se do Tebe dívka nezamiluje do několika týdnů, skoro s jistotou se do Tebe nezamiluje už nikdy. Druhý smutný fakt je, že pokud dívka začne couvat z již dobytých pozic, je to ještě horší. Moje doporučení: Domluv si s ní schůzku, že s ní potřebuješ něco důležitého probrat. Zkus ji říct něco v tom smylu, že rok je dlouhá doba, za rok se jiní stihnout vzít, počít dítě a zase rozvést. Nebo třeba, že v přírodě to funguje tak, že se věci buď vyvíjí..., nebo jsou odsouzené k zániku. Požádej jí, aby Ti na férovku řekla, proč se Váš vztah nevyvíjí, rok je dlouhá doba minimálně na to, aby k Tobě získala alespoň tolik důvěry, aby k Tobě mohla být upřímná. A jestli ani to ne...Možná Ti řekne v minutě pravdy, že ji zneužívalo půl příbuzenstva, že si není jistá, jestli není lezba apod., ale počítej s tím, že vysvětlení bude mnohem jednodušší. A buď připravený, že i bolestivější... Ale jak kdysi říkal jeden můj bývalý kolega: "Ne"- je taky dobrá odpověď, protože přestávám ztrácet čas tam, kde je to neúčelný... Hodně štěstí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.