Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stala semi taková nepříjemná věc. S přítelem se poslední dobu hádáme to jsme vyřešili a přišla nová hádka do toho jsem zjistila, že mi prohlíží zprávy v telefonu,bbohužel sem v nich napsala něco o něm mému kamarádovi. Choval se strašně sebestředně a já měla vztek napsala jsem, že se chová jak sebestřednej hajzl, že jen umí lidit schazovat pomlouvat a povyšovat se za něco co neni a že bych ho nejradši něčím přetáhla. Na neštěstí si to přečet v mobilu a je tu hádka další ano vím že jsem udělala chybu a pomluvilaho v afektu, ale on mi nemá co lést do soukromí a dělá totčeného vůbec nechápe co já mu říkám a neuzná to jen mi odpověděl, že alespoň ví co si o něm píšu a aŤ ho jdu radši pomlouvat. Měje 20 jemu 26 alepřístup jeho chování mi příde dětinský.
Ahoj.Prosím nezlob se, ale opravdu nechápu proč s ním tedy jsi.Najdi si jiného.Třeba toho tvého kamaráda.Jak se říká kamarád...
Promiňte,ale je to muj kamarád od pískoviště a našerodiny se baví, že jsme jak příbuzní, kdybych chtěla jiného tak tak s jiným budu. Napsala sem to o něm jelikož se tak choval a chová nikdy neuzná svou vinu nikdy neudělá kompromis nažilasemse sním v klidu popovídat, ale nejde to odpovídá mi na něco o čem se vůbec nebavíme a nechce ani slyšet , že on by chyboval. Ano napsala jsem, že moje blbost je co jsem o něm v afektu napsala ale myslím, že daleko víc sprostý je mi lést do telefonu já bych to v životě neudělala
Zdravím. Dobrý den. Lézt druhému do osobních věcí se nedělá. Na tom se shodne snad většina z nás. Je na Vás, jak se s tímto vyrovnáte. Ale pokud někomu druhému píšete o svém příteli takovéto věci, měla byste se zamyslet také sama nad sebou. Proč pomlouváte někoho, s kým máte vztah? Vztek Vás neomlouvá. Ve vzteku byste mu to měla umět říci do očí. A ne ho pomlouvat u kamarádů..To mi přijde ještě dětinštější. Na čí straně je větší sprostota k tomu druhému, si musíte ujasnit jen vy dva. Chybu jste udělali oba dva a jen na vás záleží, jak se s ní vypořádáte. Pokud Vám na něm něco vadí tak moc, nikdo Vás přece nenutí ve vztahu dál setrvávat, že?
Mila Margaretko. Hloupe se chovate oba dva. napsat kamaradovi,ze muj pritel je sebestrednej hajzl svedci o vasi nevyzralosti, ale i o tom, ze s tim vztahem to neni v poradku.ano, pritel ve vasem telefonu nema co dělat, ale vy o nem nepiste a alespoň to mazte.
Jak vas vztah bude dal vypadat je ve hvezdach, rozumni lide by se meli domluvit, co jim na druhem vadi, pokud to bude velka prekazka ve vztahu, nakonec se stejne rozejdou.
A pokud si nadavate uz ted, co bude dal?
Ano,ale já také píšu, že jsem udělala špatnou věc z afektu a neomlouvám se, ale také on může uznat své chyby. Na druhou stranu mi neříkejte, že jste nikdy ve vzteku nikdy nikoho neurazili. Je jasné, že jsi postěžuju a ve vzteku řeknu i něco co nené hezké. já neočekávám, že mi někdo napíše, že jsemměla právo ale sebestředný je. Když se mu snažím slušně vysvětlit jak se chová co mi vadí dělá jak když to neslyší a řekne mi, že nevím co mluvím už vážně netuším jak s ním jinak vycházet. Když mu napíšu, že tento vztah nemá cenu jelikož se hádámea už na to nemám sílu a držím se abych mu něco ošklivýho neřekla začne se vymlouvat a vždy za to mohou oba ve vztahu né jen jeden!
Já myslím, že by Vám také vadilo kdyby se s Vámi na něčemdomluvil a změnil plán tady nejde o to ho předělat, ale že mu někdo zavolá a všechno je jinak v ničemmi nejvyjde vstříc a snaží se soupeřit kdo z koho má větší slovo ale to mi pak nepřijde jako vztah já s nikým soupeřit nepotřebuju ano vadí mi jak každého podcnuje a pokud mu nevyhovíte řekne aŤ začnete používat mozek to by vadilo každému
Za a) prohlíží zprávy v telefonu, což je samo o sobě hnusné. Toto považuji za relativně "rozumné" jedině v případě, že chce mít člověk jasno o nevěře a definitivně ukončit vztah. Hádka opravdu není důvodem šmejdit druhému v soukromí.
za b) ano, chová se jako děcko, uražené, ješitné.
Co z toho plyne, nemusím psát, ne? Přijdeš na to určitě sama.
doplněno 12.03.14 22:03:A ještě bych doplnila, že ani ty nejsi v tomto případě bez viny. I když si o příteli během hádky nebo po ní myslím cokoli, rozhodně nebudu o člověku, kterého miluji, psát někomu druhému, jaký je to hajzl.
Jak by ti bylo, kdyby on psal svému kamarádovi, že ho ta "hysterická slepice zase vytočila"? Asi nic moc, viď.
doplněno 13.03.14 10:02:Ani jeden z vás nemá úctu k tomu durhému, natož, abyste se skutečně milovali. Tohle ani nemůže dopadnout dobře.
Vždyť tady celou dobu píšu, že to byla také moje hloupost a neomlouvá mě to...Co o mě píše nevím, ale rozhodně to nebudu zjišťovat a rejpat se v tom. Npasala jsem mu rozumně, že je to hloupost obou stran odpověď žádná nikdy pouze znova výčitky. Neuzná svou vinu a nevím jak s tím dále vycházet...když řeknu že to nemá cenu děla jak když to neslyší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.