Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokování BÚ

Od: bubbles* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám dotaz ohledně zablokování bankovního účtu, ze kterého se mi každý měsíc trvalým příkazem strhávaly peníze na spoření a nějaké pojištění.

Trvalý příkaz jsem si ale nechala zrušit, jenže mi teď banka zablokovala účet a strhla si peníze za to spoření a pojíštění, jelikož mi paní u přepážky trvalý příkaz nezrušila, tím pádem budu platit ještě za odblokování a jsem bez peněz.

Co mohu v tomto případě dělat? Zaslat stížnost bance, že pochybila a nezrušila trvalý příkaz, aby mi účet odblokovali a byla jsem osvobozena alespoň od penále za odblokování?

Děkuji předem za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

0x
Vzít si veškeré doklady a jednat a jednata jednat.Ale ne s někým u přepážky,ale minimálně na reklamačním oddělení či s vedoucím nějaké sekce. Ti by měli věc přešetřit a pokud jste Vy vše dodržela - jimi stanovený postup a termíny,měla by banka reagovat ve Váš prospěch.Pokud ne a máte jistotu svého nesprávného postupu,zkuste finančního arbitra ČR "arbitr @finarbitr.cz ,nebo telefon 257 042 094.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]