Nejste přihlášen/a.
Hezký večer, jsem u T-mobile a chci přejít k O2. Tyhle nehorázné částky odmítám platit. Na stránkách O2 jsem si našla ceník volání, sms apod. ale je tam toho hrozně moc. Nechci žádný tarif, paušál ani nic podobnýho. Když si tam přenesu číslo, jaké pro mě budou platit ceny? Zajímá mě jen volání, sms, popřípadně internet. Děkuji
Používám Blesk mobil a jsem spokojená Volání je za 2,5 Kč, což je dnes směšná cena. Za dobití 200 Kč mi 200 Kč připsali. Mám 2 simky, takže jsem za 400 Kč získala další 400. Využila jsem možnost valání na 1 číslo za korunu/min (dcera a bratr) a tak volám za padesát haléřů. Tento virtuální operátor je šedá odnož O2. Jejich předplacenou SIM mám také, tarif Felicie a hovor mně stojí 2,50 do všech sítí. Tak si vyberte.
S virtualy jsem spokojen. Asi rok jsem byl u BLESKmobilu a ten jsem u ONE mobilu.
Kalkulacky jsou na dtest.cz/... a tarifon.cz/... a i jinde.
Zajmava tebulka je na docs.google.com/... a zkus si procist mobilni-operatori.eu/... .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.