Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mam otazku,stala se mi vec ze sem si v lyzarske pujcovne pujcil lyze prvni den se svoji pritelkyni.(jen pro ni).
zanechal sem O.P v zaloze a odesli sme,dalsi den sem si k stejne obcance ktera uz tam byla z predeslyho dne zapujcil druhe lyze pro sebe.stejny den po lyzovani byly obe lyze vraceny a odjeli sme.problem je v tom ze nemam doposud O.P zpet a to jelikoz sem ho bud ztratil v prodejne nebo mi jej zapomneli vydat zpatky coz si bohuzel nepamatuji.ztratu o.p jsem jeste nehlasis jelikoz sem si jeji ztratu ani neuvedomoval do doby nez mne kontaktovala pujcovna abych vratil ukradene lyze ( zajimavy ze jim chybi jen jeden par,ne oboje) ze maji muj O.P . poslali mmi fotku z kamery kde sme vyfoceni oba dva jak jsi pujcujem lyze..zaznam z vraceni dalsi den samozrejmne nemaji ´... uz to nahlasili na policii a semnou se nemuzou bavit,poradte co mam ocekavat? diky
Chyba je na Vaší straně. Dal jste OP do zástavy, nemá se to, ale budiž. Když jste obojí lyže vrátil, měl jste OP vyžadovat zpět. Tvrdě. Kdybyste složil kauci předem třeba 2.000 Kč na ty lyže, taky byste jim ji tam nechal? Určitě ne. S OP je to stejné. Občanka jim tam zůstala a oni se zřejmě chopili příležitosti, že se na Vás mohou nyní zahojit. Možná jim utekl s lyžemi jiný zákazník, oni na něj nemají žádné páky, tak si to nyní vyberou na Vás.
Prostě si dávat pozor, pokud dáte cokoliv do zástavy, při vrácení to vyžadovat zpět. Takhle si mohou říct: Ten jelimánek nám tady nechal OP, oholíme ho. Nejsou všichni lidé pouze poctiví. Bohužel. Jaga.
Ten záznam z půjčení je /důkaz/, záznam z vrácení je už dávno vymazán. Co jiného jste čekal?
Zajeďte do prodejny osobně a zeptejte se, zda tam nemají ten Váš OP. Poté bych se velmi zajímala, kde je kamerový záznam ze dne vrácení lyží - k tomu bych připojila, že mám na toto vrácení svědky (min. přítelkyni). Pokud jsou někde v okolí kamery, možná by se dalo i vysledovat auto, kterým jste lyže jeli vrátit.
Jak se s Vámi nemůžou bavit? Ale můžou, to věřte. A protože jsem rapl, tak kdyby si někdo nejen nechal můj OP, ale ještě mě nařknul z krádeže a podal TO, tak obratem podávám též TO pro poškození dobrého jména a pomluvu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.