Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co udělat, aby mi dal pusu?

Od: stydlik111 odpovědí: 4 změna:

ahojik prosim poradte mi...seznamila sem se s jednim klukem na diskotece mam jeho cislo a uz sem s nim byla i venku...a ja chci jako jak mam udelat aby me zacal libat nebo jak se mam chovat abych docilila aby k tomu doslo ja vubec newim ale moc si to preju vzdycky chodime nekam do parku ven tak prosiiim chci aby k necemu doslo co mam udelat?*zed**srdce**nevi*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahojky nech tomu volný průběh to přijde samo, zbytečně nic neuspěchej mohla by jsi toho litovat.Ahojky*slunce*

A co využít uzkých prostor náhodných chodců a přiblížit se tak hodně k sobě a třeba i začít...já taky patřil těm co nevěděl jestli ano nebo ne a bylo to vyřešeno jí...

myvalek18*
hodnocení

1x

No asi nejlepší bude tomu dát volný průběh a nečekat že se nutně musí něco stát. Jestli tě má rád a ty máš ráda jeho, tak se to dříve či později stane.*palec*

jolli11*
hodnocení

0x

Ked s nim pojdeš do parku, skús sa ku nemu Ty priblížiť bližšie a pozeraj sa mu do očí. Možno chudák na to čaká a má väčšiu trému ako Ty, lebo to nechce pokaziť a bojí sa, že ak by to skúsil, a Tebe by sa to nepáčilo, tak by si sa už s nim nechcela stretnúť. Jolka z Košic. Držím palce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]