Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Včera večír mě zabolelo pod hrudníkem, dneska už je to lepší ale stejně tam občas zabolí. Je to pálení žáhy nebo něco jiného? Jinak samozřejmě zajdu k MUDr.
Nemáte s tím někdo zkušenost nebo nějaké rady / typy? děkuju
Zkušenost mám, pár dní starou. V deset večer mě chytla bolest hrudníku, dole u hrudní kosti, pak se to stěhovalo k srdci, pak zase k rameni a zase zpátky ke sternu. Do toho se mi špatně dýchalo, jako astmatik jsem zvyklá, ale tohle bylo jiné. Samozřejmě se přidal zvýšený tep, protože jsem netušila, co se děje, a připadalo mi, že mám normální infarkt.
Celé následující dopoledne to bylo stejné, až pak jsem musela na karnevalu tančit, všelijak poskakovat, kroutit se... a hle, přestalo to. Bylo to od páteře, 14 dní jsem ležela s nemocí a takhle mi to tělo vrátilo.
Záleží, kde přesně tě bolí, jestli na konci té hrudní kosti, nebo až dole v místě žaludku. Zkus si každý večer zacvičit - cviky na uvolnění zad najdeš na netu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.