Nejste přihlášen/a.
Již dva měsíce mám denně 2x3 stolici a to většinou již bezprostředně po jídle. Dříve jsem trpíval zácpou. Proti ní jsem užíval pití zajičické minerálky. Na kolonoskopii jsem byl zhruba před 3 lety. Zdá se mi častá stolice nenormální. Stolice je jinak normální, ne tuhá ani průjmová. Rád bych slyšel vaše stanovisko, než půjdu koncem měsíce ke své praktické lékařce.
Užívám tyto léky: neurol O,5-1 tabletu ráno, 2,5 tablety na noc, 1 xGODASAl 100 v poledne, 1x Fokusin ráno, 1x Loristu H 50mg/12,5mg ráno, 1x měsíčně infekci B1l2, 1x ráno hořčík v tabletách. Protože jsem měl dosud problémys se spánkem, piji na noc hrníček čaje meduňky. Spánek se mi zlepšil. Už vyjímečně si beru na noc 1 tabletku Zolpidemu 10mg.
Zdravím, je to úplně normální (Váš dotaz jsem přetlumočila babičce od přítele, bývalé lékařce, a tetě, lékárnici). Pokud nemáte průjmy, tak ok Znám pár lidí, mezi nimi i přítele, kteří mají prostě tělo naučené chodit na wc po každém jídle, takže jdou třeba 5x denně. Mají tímto lepší látkovou výměnu a nezadržují v těle zbytečně odpadní látky.
Hlídejte si ale váhu, časté vyprazdňování je normální, pokud máte relativně stejnou váhu. Pokud začnete hubnout, něco je špatně.
doplněno 10.03.14 18:07:Nebojte, je z toho mírně znepokojeno vícero lidí .
Dobrý den, zdá se, že jste pitím té minerálky vlastně dosáhl cíle - povedlo se Vám zrychlit metabolismus. Jsou i opačné případy, kdy někdo vyměšuje jednou za několik dní a dle lékařů to také není závadné. Ale, jak je již uvedeno, tak pokud Vás to častější vyměšování neobtěžuje časově, tak je to lepší, než "odpad" zadržovat v těle.
Myslím, že i ta lékařka Vás potom uklidní. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.