Nejste přihlášen/a.
Ahoj, neporadíte mi někdo, kde by se mi mohli intenzivně věnovat a komplexně dát do pořádku všechny zuby?
Měla jsem zubařku na prd a k tomu genetická výbava nic moc, od 14 let se mi postupně začali kazit zuby
Přišla jsem o přední trojku plus kazy... mám naspořeno 100 tis.
Chtělo by to dát do pořádku všechny kazy, plus nejlépe kdyby to byl mudr. který dělá i implantáty.
V místě bydliště se vyptávejte /známých, přes facebook, v čekárnách zubařů atd./ který je dobrý zubař. Pak se s ním domluvte na kompletní předělávce. Prohlídne vás a určitě poradí. Pokud se vám to nebude zdát, rozlučte se a zkuste dalšího. Byl jsem na tom podobně. Trvalo dlouho, než mi to zrekonstruovali k mé spokojenosti. Pokud jsou peníze, nic není problém. Když tak napište aspoň okres a některý kolega poradí dobrého zubaře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.