Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jimi textil

Od: niki7 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.
Máte někdo vyzkoušený obchod Jimi textil, jimitextil.cz?

Jaké používají materiály, jestli něco vydrží a kvalita zpracování? Nerada bych koupila Polskou kvalitu.

Děkuji předem

Jimi textil

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uhio
hodnocení

0x

Polská kvalita je ten lepší případ. Látky jsou ale obvykle z Indie nebo JV Asie. Na druhou stranu ty kvalitní látky stojí 3x tolik a vyrábí je vedlejší linka ve stejné továrně jako ty laciné. Tedy zda to je polské nebo jaké je úplně fuk.

Souhlasím s uhio. Navíc, všichni chceme kvalitu, nejlépe zadarmo nebo alespoň velice levně. Když si konečně nastřádáme na něco opravdu kvalitního, je nám pak líto v tom chodit "na lítačku" a než se nadějeme, je to z módy. Nám je líto to vyhodit a podle toho vypadají skříně většiny žen, které jsou narvané a žena úpí, že nemá co na sebe. :-D

iz*
hodnocení

0x

Sice to na mne působí jako reklama, ale odpovím. JimiTextil uvádí, že jsou jejich výrobky testovány Textilním zkušebním ústavem v Brně, který by podle mne mohl skýtat jakousi záruku kvality.

Jinak si na webu můžete stáhnout brožuru " Materiály a údržba" (PDF, 917 kB), v níž stojí, že nabízejí především české výrobky. V brožuře najdete složení materiálů a informace o jejich údržbě.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, nedávno jsem tu dávala odkaz, když někdo sháněl povlečení. Sama mám od JIMI textil dvě, jedno klasické bavlněné, jedno krepové. Obě jsou velmi příjemné na dotek i na spaní.

Babička přítele od nich bere povlečení, záclony a ubrusy už dlouho a spokojenost největší.

hodnocení

0x

Dobrý den, od Jimi mám také povlečení, ale i záclony a ručníky, mamince jsme koupili k Vánocům ručníky, přehoz a damaškové polštářky:) Zboží které mi bylo doručeno, je naprosto super:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]