Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společnost Luxborough Analytics

Od: babajaga® odpovědí: 15 změna:

Hezký jarní den, milí rádcové, tak jsem se zase dneska naštvala. Babička dostala dopis - razítko Neratovice.

S odkazem na telefonický rozhovor s ní*ee* ji zvou 13. 3. do restaurace 10 km od nás k předání skvělého dárku v hodnotě 1.490 Kč a možností vyhrát MILIÓN.

Myslím si o tom své. Babičce bude za měsíc 89 let, je silně dementní, nuedrží čistotu, takřka nechodí. Nepoznává občas ani nejbližší členy rodiny. Proto nechápu, jak mohla mít telefonický rozhovor, když ani už neví, co to ten telefon je.

O společnosti jsem se dozvěděla plno nelichotivých recenzí, dokonce, že se jedná o převlečený BECK. Chtěla jsem jim ale poslat mail, aby věděli, že nám věší bulíky na nos marně. Na netu se sice vynázev firmy Luxborough Analytics vyskytuje, ale úzkostlivě tají jakýkoliv kontakt na sebe. Vědí, proč. Nenašla jsem nikde jejich mail, ani telefon na ně. Všude jen výpis z obchodního rejstříku, bez jakéhokoliv kontaktu.

Oni zřejmě adresu na babičku obšlehli z telefonního seznamu, kde je dosud její jméno, adresa a číslo telefonu.. Mluvit s ní nemohli. I kdyby telefon vzala, její nesouvislé zvuky by je určitě musely přesvědčit, že takovéhoto člověka nikam na předváděčku nedostanou. A pokud snad ano, stejně by jim tam nebyl nic platný.

Nevíte někdo, kde na ně sehnat mail? Napsala bych jim své, dokud mám pořádnou zlost. Sice se pořád v televizi mluví o tom, jak ČOI budou zakročovat, ale zatím se mi zdá, že jim pšenka kvete pořád a žádná rána do nosu se na ně nechystá.

Pokud na ně někdo znáte kontakt, budu ráda. Děkuji. Jaga.

doplněno 10.03.14 11:29:

Dole na pozvánce je milimetrovým písmem sice adresa: L. A. Pstruží 821/2, 10400 Praha 10

ale dávat jim 13 korun za známku, za to mi ti zmetci tedy nestojí. Ledaže bych jim to poslala nevyplaceně! *smich*

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych se s nimi vůbec nevybavovala. Myslíš si, že když jim od plic řekneš své, že se polepší?! Zvací dopis bych přeposlala se stížností na Obchodní inspekci. Jsou to hajzlové a šmejdi! *blee*

sisacz

Dobrý den,na základě vašich příspěvků se mi opět potvrdilo,že mě zas také kontaktovala nějaká skupina rádoby obchodníků,kteří chtějí nekale zbohatnout.Jejich akce se koná 17.3.2014 v Hotelu Liberec v Liberci - tak tam na ně tu naši libereckou "čojku" zkusím nasměrovat. Díky . Sísa.

iz*
hodnocení

0x

Adresa: 10400 Praha 10 - Uhříněves, Pstružná 821/2 Majitel: Lukáš Kamínek, 276 01 Mělník, Trojická 1657/2 (má zaregistrováno i zrpostředkování úvěru) IČ: 02144662 Tady si o nich mů/....

Jim bych nepsala, ale obrátila bych se na ČOI: Tady si vyberte p/... a můžete jim napsat přímo z jejich webu (můžete přiložit i naskenovanou pozvánku).

doplněno 10.03.14 21:47:

Psát panu Kamínkovi nebo jeho společnosti je podle mne zbytečné. Ten, kdo má žaludek na "předváděcí akce"si z nějakého dopisu nebude nic dělat.

doplněno 10.03.14 21:49:

Toto by snad měl být jejich telefon: 312 316 415

hodnocení

Milá Ivzez, máte pravdu. Darebovi to bude stejně jedno, když ho někdo v dopise znectí a jede si dál po svém. Nahlásila jsem to na ČOI, uvidíme. Jaga.

hellena*
11.03.14 14:25
hodnocení

0x

380076007

patamat

Dobrý den,

patří toto číslo opravdu té jmenované společnosti? Už mám delší dobu na toto otravné číslo spadeno.

hodnocení

0x

Tak jsem se zasnila, jak by to vypadalo, kdybychom se domluvili a pobrali své dospělé děti a jejich kamarády a na takovouhle předváděčku nastoupili v plné výhružné síle. Několikrát! :-D :-D :-D

doplněno 12.03.14 08:01:

*haha* jen nápad. Ale dobrý, že? *haha*

hodnocení

Babčo, máš po těch narozeninách úžasné nápady. Ano, na pozvánce je psáno, že je pro adresáta, ale že má vzít i přátele. Já bych jich po okolí nahledala jako Hujerů. Kdybychom šli jen 3 a každý měl 20 přátel, myslím, že bychom jim tam tou předváděčkou pěkně zamíchali. Ale je to už zítra, to nestihnu ty přátele poshánět.

Ale nápad je to prima! *palec* Jaga.

Ale už to asi podobně někdo realizoval, protože se kryjí. Na konci pozvánky je psáno: Pro Vás a Vašeho partnera...Takže tím asi dávají najevo, že pozvaný může vzít jen jednoho. Škoda.

asnaj*
hodnocení

0x

Dnes tj.26.3.2014 jsem obdržel telefonát firmy Luxborough Analytics. Obsahem byla informace o výhře v cene 1490,-Kč. Mám si ji převzít 1.4.2014 v Brně Chrlicích v restauraci U Filů. Beru to jako "APRÍL" Pan Kamínek je stále aktivní.

bobis
hodnocení

0x

Čau Jago, máš pravdu, jsou to šmejdi. Já již druhý měsíc čekám na vrácení peněz. Už jsem zapojil d-Test a zaslal předžalobní výzvu a teď ještě pár dnů počkám a nezbývá než soudní cesta. ČOI s tím nedělá v podstatě nic. Tel. č. na ně je: 721 683 651

puntik

Dobrý den tak mi už též čekáme na vrácení peněz druhý měsíc, telefon mi nikdo nebete a i ty 2 čísla je pořád obsazeno.jsou to hnusný šmejdi a nevím jak mám postupovat dále,prosím nevíte jak dál postupovat aby to z nich vydoloval zpět,

puntik

Dobrý den tak mi už též čekáme na vrácení peněz druhý měsíc, telefon mi nikdo nebete a i ty 2 čísla je pořád obsazeno.jsou to hnusný šmejdi a nevím jak mám postupovat dále,prosím nevíte jak dál postupovat aby to z nich vydoloval zpět,

tri
hodnocení

0x

Je to milá společnost. Předžalobní výzva (ano, některé babičky se nepodaří zastavit včas) bez reakce, z dané lhůty zbývá jeden den, takže už mám připravenou žalobu. Nechť se justiční kola točí.

sheridan

Dobrý den, prosím, jak dopadla vaše žaloba? Můžete sdělit vaše zkušenosti?

tri

Soud na návrh vydal platební rozkaz, který byl následně zrušen, neboť jej nebylo možno doručit – společnost není možné zastihnout na žádné adrese. Žalobu nebylo možno doručit stejně tak, nařízené jednání bylo odročeno. Posun zatím veškerý žádný. ČOI stejně tak není schopná realizovat kroky. Podali jsme trestní oznámení na společnost i jejího jednatele pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu a totéž můžu doporučit všem ostatním. Otázka je, jestli bude soud ochoten projednat náhradu škody v trestním řízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]