Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časopis ABC

Od: peter* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, doufám že sem se trefil do rubriky, ale snad ano. Teď k věci, chtěl bych se zeptat za kolik by se dali prodat časopisy ABC časově od roku 2005-2008. Mám jich 45 a chtěl bych je prodat. Nejsou vůbec poškozené a jsou v nich pořád vystřihovánky. Nevíte za kolik by se to dalo prodat, aby je vůbec někdo koupil? Díky za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus aukro, tam se čas od času celé ročníky časopisů objevují. Jinak přímo v ABC dneska myslím existuje inzerce přes kterou se právě starší ročníky dají nabízet ale většinou spíš za něco vyměnit než dobře prodat.

buss
hodnocení

0x

Za tolik, kolik je kdo ochoten dát. Buď antikvariát, inzerci kdo dá nejvíc.

hodnocení

0x

urcite zkus abc , ale necekej nikterak extra cenu ;)

erikretr*
hodnocení

0x

zkus aukro ale nevím jestli to někdo koupí.Kdyby to byly staré tak na 100% určitě.Nedávno jsem prodával na aukru staré ÁBÍČKA a docela dost dobrý kšeft *smich*

levlef*

zeptam se na podobne - mam cele rocniky 91,92 a tak casopisu Ikarie - ma to smyls nabizet?

georgc*
hodnocení

0x

Souhlas s ostatními - nabídni to na aukru, ale od těchhle ročníků moc nečekej ...být to ze 70 tých a 80tých let, tak ti kupující možná utrhají ruce ...

hodnocení

0x

Dp aukro-prodal jsem tam svoje z let cirka 1973-1980 sice vázané ale bez vystřihovánek a příloh! cenu již nevím,zas tak mi na ní nezáleželo.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
zkuste navštívit www.papirovemodelarstvi.cz a dát inzerát do bazaru přímo tam - možná se najde někdo, koho budou vaše ABC včetně modelů zajímat. Doporučuji k informaci o nabídce dát i podrobnější popis - časopisy obsahují vystřihovánky atd.
Na výše uvedené se dostanete tímto linkem papirovemodelarstvi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]