Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak měřit patogenní zóny

Od: lukas44* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si změřit zónu v místnosti kde spím pomocí proutku nebo drátku, rosím můžete mi někdo poradit kdo s tím máte zkušenosti jak na to?

Jak správně proutek(drátek) držet atd. nebo poslat k tomuto tématu odkaz?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Jediná zkušenost,co s tím mám,je to,že to je podvod a nesmysl.S vědou to nemá nic společného.

JABRAKA

maj*
hodnocení

1x

Dobrý den, měřením se zabývám již léta. Není to tak jednoduché, jak píšete. Na zóny reaguje Vaše podvědomí. Podvědomí aktivuje sval v ruce (podobně jako když dýcháte) a ruka tudíž "nevědomě" pohne proutkem. Na toto je ale potřeba trénink, protože si musíte ověřit, zda pohyb, který proutek dělá není jen pohyb spojený s pohybem v prostoru a musíte si vypěstovat podvědomý reflex, který způsobí žádoucí pohyb v případě průchodu nad zónou a tento pohyb bude vždy stejný. Dalším aspektem je být na zóny dostatečně citlivý. Proto nelze poradit, jak držet proutek, protože každý proutkař má pohyb vypěstovaný na své tělo a nikdo nedrží proutek naprosto shodně.

liska*

Dá se to trénovat, pokud k tomu máte nějaké předpoklady. A čím dřív, tím líp. Půjčit si k tomu knížky typu: Radiestezie v domě a na zahradě - učebnice proutkařství nebo Bioenergie bez záhad. Moje mladá kolegyně dokázala bez jakýchkoliv pomůcek / proutek, virgule/ stanovit místo, kde kopat studnu. A trefila vydatný zdroj.

Kdyby se kopalo o 100 metrů dál na sever, jih, východ, západ - zdroj by byl stejně vydatný ..

alf*
hodnocení

0x

zde odkaz i s kontaktem

sisyfos.cz/...

borax*
hodnocení

0x

Těžko měřit něco co neexistuje...

macek7411*
hodnocení

0x

Když ohnu drát do pravého úhlu a držím ho v ruce, tak se při chůzi začne v některých místech pohybovat. Já nevím co to je, ale nad gaučem je tento pohyb výrazný, jak tam lehnu už spím. Lepší je používat dráty dva, pak dochází ke křížení a efekt je opravdu dokonalý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]