Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si o něm mám myslet?

Od: anaj* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Je mi skoro 14 let a líbí se mi jeden kluk. Je asi o 3 roky starší, bydlí ve stejné ulici a známe se přibližně od doby, kdy mi bylo 5 let. Líbila jsem se jednomu stejně starému klukovi a on byl jeho kamarád. Já o něj ale neměla zájem a začala jsem se líbit právě jeho kamarádovi. Asi další 3 roky za mnou o prázdninách chodil se 2 dalšími kluky na návštěvu. Bylo vidět, že o mě má zájem , ale nikdy mi to neřekl. Potom už nepřišel, bylo mi to sice líto, ale v tomhle věku mě to ještě příliš nezajímalo. Před 2 roky jsem začala chodit na gympl a občas jsme se potkávali v autobuse. Pořád se na mě koukal, usmíval se a jednou mě pozdravil. Já se ale příliš styděla a naschvál jsem se koukala jinam a on to podle mě pochopil jako odmítnutí. Před rokem jsme se občas potkaly, ale už jsme si nic neřekli, ani se na mě nepodíval. Tento rok už jsem ho začala potkávat pravidelně, když jsem se šla projít. Začal se mi znovu dívat do očí, ale nikdy se neusmál. Asi před 2 týdny jsem dostala odvahu a začala jsem si s ním psát přes facebook. Párkrát jsme se potkali, ale jenom na mě koukal. Minulý týden asi dostal odvahu a začal mě zdravit a usmívat se, ale víc si neřeknem. Na všechno mi odepisuje, ale moc mi toho neřekne a není schopen mi napsat první. Nejsem si jistá, jestli se jenom stydí, nebo nemá zájem, či je za tím ještě něco jiného, ale nechci se ho na to ptát :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj. To je ale škoda, že se ho nechceš ptát na to, co Tě zajímá. Protože jen on Ti na to může odpovědět. Vzhledem k Tvému věku a jeho si nemyslím, že by se styděl. Dle toho co píšeš, s Tebou udržuje písemnou korespondenci ze zdvořilosti, o nic víc nejeví zájem. Pokud se Ti tolik líbí, dodej si odvahu a zeptej se na to, co bys chtěla vědět, přímo jeho. Budeš mít jasno hned.

doplněno 08.03.14 17:16:

Vykašli se na psaní. Až se uvidíte, pozdravíte, navázej komunikaci z očí do očí. Když si spolu dokážete psát, dokážete spolu i mluvit. Tak se toho neboj! :)

anaj*
hodnocení

To že si se mnou píše ze zdvořilosti si příliš nemyslím, protože už jsem mu řekla, že jestli si se mnou nechce psát, tak mi to musí říct, a že ho nechci otravovat. Jeho odpověď byla ale, že ho neotravuju a píše si se mnou rád. To mě sice potěšilo, ale nedozvěděla jsem se nic víc :(

anaj*
hodnocení

Pokusím se... jinak díky za odpověď :)

amadeus*
hodnocení

0x

Reknu to s krutou uprimnosti. Kdyz mi bylo 17, tak me urcite zadna holcicka ve tvem veku nezajimala a neznam nikoho, kdo by to mel jinak. Naskok tri let je v tomto veku pomerne znat, pokud jde o mentalni vyvoj, a pokud jde o sex, jsi jeste chranena zakonem, coz by melo rozumne kluky odradit. Mozna zmeni nazor, az ti bude 15, ale v tuto chvili mi to pripada tak, ze s tebou komunikuje jen z nudy a zajem nema.

anak
hodnocení

I tobě děkuju za odpověď, ale z nudy si se mnou jen těžko píše, je mnohem pravděpodobnější, že odepusuje jen proto, že jsem se mu líbila a znali jsme se ;) A ocenila bych, kdybys mi neříkal holčička

amadeus*

Ja pouzivam toto univerzalni pojmenovani pro vsechny osoby zenskeho pohlavi ve tve vekove kategorii, nicmene jsem te tak primo neoslovoval.

Pravedpodobne mas pravdu. Ty znas situaci i toho mladence nejlepe, ale proc se pak namahat zakladanim diskuze, cimz se pak neprimo ptas na nazory ostatnich?

anaj*
hodnocení

jen mě zajímá názor ostatních :) já dokážu pouze odhadnout, proč by si se mnou psal, i když by neměl zájem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]