Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , již minule jsem zde řešil problém s reklamací tabletu a ještě jsem jej nedořešil.
Tablet jsem reklamoval dne 28.1.2014.
Dne 10.2.2014 jsem byl vyzván k odběru opraveného tabletu. Já jsem si ho ale nevyzvedl , protože jsem řešil místo opravy zboží vrácení peněz.
Dne 18.2.2014 jej byla vyzvednout manželka ,potom ho donesla domů a při otevření krabice zjistila. že jí dali úplně jiný tablet (stejná značka , horší řada, jiná barva tabletu i příslušenství).
Dne 19.2.2014 jsem ho byl znovu zavést na prodejnu a doteď čekáme.Zatím nepřišla z alfacompu žádná výzva k odběru , nebo vůbec jak problém řeší.
Dnes je 8.3.2014 a já si myslím, že už konečně budu mít nárok na vrácení hotovosti. A toto bych potřeboval potvrdit, jen nevím jak na ně, můžu to zkusit s tím, že jim došla reklamační lhůta? ta je ze zákona 30 dní a v součtu to už je myslím více.Záměnu tabletu beru na 100 procent jako jejich chybu , i když si do protokolu dali dalších 30 dní.
Předem děkuji za rady , protože je to pro nás opravdu už vyčerpávající a otravné.
Pokud zadaze penize misto opraveneho pristroje, je treba na to pri reklamaci upozornit a pisemne potvrdit.
původní tablet byl 3x reklamován, poté nám dali nový kus , který vydržel 3 dny a znovu reklamace. Jde mi tu lhůtu na vyřízení reklamace , která podle mě vypršela.samozřejmě jsem požadoval vrácení peněz.
Při první reklamaci nemáte nárok na vrácení peněz to až při 3 opravě.Na vrácení peněz máte právo pokud zboží koupíte přes internet a vracíte ho do 14 dnů!
Lhůta na vyřízení reklamace je 30 dní , a tu podle mě nestihli využít , proto chci žádat o vrácení peněz a doufám , že na to nárok mám.
Ano ale oni budou argumentovat že byl 10.2 opraven a vy jste ho nevyzvedl!To že pak manželka donesla jiný tak to nevím jak to řešit.Divím se já mam z Alfacompem zatím dobré zkušenost.
Nevyzvedl 10.2 ale vyzvedl 18.2 a to , že v jejich servise to někdo popletl ,přece my nemůžeme a už vůbec se mi kvůli toho nechce čekat až ten můj někde seženou.Jak mám pak vědět,jestli ten můj vlastně opravili?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.