Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi před měsícem mi byl vytržen mléčný zub s tím, že už trochu vylézá stálý zub. Tak jsem si ten mléčný zub nechala vytrhnout aby ten stálý zub mohl lépe růst. Jenomže zub vůbec neroste. Kouká mu špička a po měsíci se ani nepohnul. Jak dlouho mi poroste? A naroste mi vůbec nebo si mám jít udělat umělý? Děkuji
Dceři začátkem prázdnin před gymplem vytrhal ortodont 4 přední mléčné zuby. Žádné diskuze, prostě beze slova vyrval a pak vysvětlil že je to jediná cesta, jak donutit trvalé zuby vyrůst. Nová škola, taneční, bez předních zubů. Mladá přežila, zuby vyrostly. Křivě a prý s tím nic nejde udělat. Až po změně systému zubařka navrhla, ve 28 letech, rovnátka. Ty pak střídavě zrušila a znovu nasadila asi 3x až do dneška.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.