Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový dotaz, ačkoliv je mi to trapné
Zhruba před půl rokem jsem se začala zajímat o svého spolužáka,který byl pro mě vždy neviditelný.Nikdy by mě nenapadlo že bych se do něj mohla někdy zamilovat.Známe se v podstatě od malinka,vyrůstali jsme spolu.Jeden čas o mě jevil i zájem.Ale to bylo rok nazpátek. Začalo to tím "obyčejným" blbnutím, trvalo to tak 2 měsíce,po té době, jsem začínala zjišťovat,že už to není jen ten obyčejný kamarádský vztah,jaký to byl celé ty roky. Jednou jsme se domluvily na ven, v ten den se mezi námi něco stalo.
Řekla jsem mu že na to zapomeneme, on souhlasil.
Já v tu dobu milovala ještě někoho jiného.On nikdy předtím ještě žádnou holku neměl.Poté jsme se vídali každý den ve škole. Byl uzavřený, skoro vůbec semnou nemluvil. Jen se na mě tak divně díval.
Po 2 týdnech se to vrátilo vše do normálu, pořád jsme se drželi za ruce a objímali, až to všem bylo divné.
Všichni se nás ptali jestli spolu chodíme. A takhle to trvalo tak měsíc.
Po měsíci jsem se do něj zamilovala. Přála jsem si abych s ním mohla jít znovu ven.
Bylo mi trapné mu to navrhnout jako první, nebo mu cokoliv o mých citech říkat,když jsem si nebyla jistá tím,jestli to má stejné.Mluvila jsem o jiných klukách ,protože jsem chtěla zjistit,jestli žárlí.
On mi to bohužel oplatil tím,že si našel holku.
I když měl holku ,pořád chodil za mnou.Po týdnu se s ní rozešel a bylo všechno zase v pořádku.Před cca 2 měsíci, jsme spolu byly opět venku a opět se mezi námi "něco" stalo.Byla jsem v tu chvíli opravdu šťastná.Potom mi napsal že na to chce zapomenout.To samé jsem psala já jemu minule.
Teď je vztah mezi námi zvláštní.
S každou slečnou se baví normálně ,až na mě. Chvilku se mi i výhýbal. Vůbec nevím co si o tom všem mám myslet a hlavně co dál dělat. Předem děkuji za odpověď, i když je mi to fakt hodně trapné
Také zdravím. Strávili jste spolu nějaký čas a oba na to chcete zapomenout..Nejprve byste si měli oba ujasnit, co vlastně chcete, nebo očekáváte tedy jeden od druhého..Bylo by dobré, kdybyste si o tom spolu promluvili a komunikovali o věcech mezi čtyřma očima. Jen tak se dozvíte, zda Vás též miluje, či nikoli. Nebojte se tedy spolu komunikovat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.