Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo je Depešák?

Od: delly odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,

nevysvětlí mi někdo kdo je to depešák, nebo komu se tak říká?

Děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj :) Toto je depešák/áci/ ;)

hodnocení

1x

Joo bejvavalo...kozenej krivak, slunecni bryle, netuzeny vlasy a mrkvace. Nechybely mokasiny s bilyma ponozkama..

delly
hodnocení

Takže je to nagelovaný zpěvák?

luke237

Drive to znamenalo "fanousek (britske) skupiny Depeche Mode". Fanousci chodili obleceni ve vecech, ve kterych ta skupina casto vystupovala a co byl jeji styl (cerne kozene odevy s cvocky, jisty uces apod.).

Dnes to asi znamena cloveka, ktery tak chodi oblekany a treba uz nemusi ty stare pisnicky skupiny ani poslouchat.

delly
hodnocení

Tak to potem jo, já se tomu směju :) děkuji

olaf71*
hodnocení

0x

to jsem byl já od roku 1987 do cca. roku 2000. všude hudba skupiny Depeche Mode, oblečení černé kožené kalhoty + bunda, černé boty, černé nebo bílé triko. vlasy ostříhané na boku na krátko, nahoře ježka jako letiště. to byla verze Dave Gahan.další členové kapely- zakladatel Vincent Clark, později ho nahradil Alan Wilder, dále Andy Fletcher a Martin Gore. hrají dodnes od roku 1980. já jsem na stáří přitvrdil, tím myslím v hudbě.

Taky jsem měla ráda depešáky a poslouchám je dodnes. Gahan na koncertech nenosí ani to tričko, jen vestu. Škoda, že tam nedala paní wamp starší klip, kde byl Gahan ještě pěkný. Ještě v klipu Suffer well vypadal dobře a je to super píseň. Nevím, jak se to sem vloží.

olaf71*

ve svých depešáckých letech jsem byl tak ovlivněn jejich image, že jsem si nechal tehdy vytetovat podobná tetování jako má Dave G.

doplněno 08.03.14 19:12:

nej song: Never Let Me Down Again 1987

doplněno 08.03.14 19:13:

nej LP: Music For The Masses

Mě se od nich líbí skoro všechno.

olaf71*

tak kratší odpověď bude na to, která se Ti nelíbí

raadek*
Taky jsem byl před třiceti lety depešák. Vlasy, naušnice, všechno v černém. Nouzi jsem o holky opravdu neměl. :) Chvástám se, ale byly to opravdu krásný časy!
olaf71*

já tak poznal svou exmanželku, krásná depešačka

A já myslela, že jen chlapi chtěli vypadat jako Depešáci.. Jak vypadala depešačka, to už si nepamatuju. Jen asi tím křivákem a černobílým tričkem se jim chtěla podobat. Účesem snad ne. Nebo ano? Jen jsem poslouchala jejich hudbu, ale vypadat jako oni jsem nikdy fakt nechtěla:).

doplněno 09.03.14 12:34:

Kterýmu z nich se nejvíce podobala vaše ex?

olaf71*

podoba tam byla jen v oblečení a její idol byl Martin Gore.

eva*
hodnocení

0x
Depešák je ten, kdo miluje až za hrob Depeche Mode, obléká se a češe podle nich, poslouchá jejich muziku, chodí na párty . I já jsem jedna z nich :)

eva*
hodnocení

0x
..a A Dejv Gahan je pořád krásný!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]