Nejste přihlášen/a.
Dobrý den kolegové rádci...
Po dlouhé době se na vás obracím z dotazem. Může po mně zaměstnavatel (konkrétně mzdovka) požadovat rozsudek soudu ohledně rozvodu? Dle mého názoru je to soukromá věc, do které zaměstnavateli nic není a měl by mu maximálně stačit k nahlédnutí OP se zapsaným stavem - rozvedený.
Daně si zpracovávám roky sám. Odpisy na manželku jsem uplatňoval v době její mateřské a rodičovské dovolené. Teď už sama pracuje. Bylo mi řečeno, že je to kvůli tomu, komu bylo svěřeno dítě do péče. Jenže my jsme uzavřeli dohodu o společné výchově dítěte, takže pro malou se fakticky nic nemění, ani z právní stránky.
Díky za rady.
Občas se někde setkáte s požadavkem předložení rozsudku. Mně stačilo ofotit na jeden list ofotit znění rozsudku a první stranu s číslem jednacím plus vyznačením právní moci. S tím jsem zašla na úřad a nechala si ověřit pár kopií. Samotný rozsudek jsem nikdy nikde nepředkládala (ani při návratu k rodnému příjmení).
Pro mzdovou účtárnu by bylo dobré doložit ještě čestné prohlášení bývalé manželky, případně potvrzení jejího zaměstnavatele, že matka neuplatňuje slevu na děti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.