Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Užívám léky na parkinsona,které jsou poměrně silné a v příštích dnech jdu na operaci kýly.Jak bych měl vzít ráno před operací prášky,když je nebudu moci zajíst.Podle mých zkušeností jenom to u mne vyvolá nevolnost .sadlik.
Dobrý den,pane Sadlíku.Na toto Vám odpoví Váš ošetřující lékař.My tady zcela jistě ne.Zdravím
Dobrý den, co přesně berete? Každopádně Vám to jistě řekli... A určitě nepůjdete na opareci hned první den, co přijdete do nemocnice, ale až ten další, tak Vám léky vysadí, pokud bude třeba. Nemusíte se bát.
Je mi jasné,že se vše včas dozvím,ale to bych nebyl já,abych nechtěl mít všechno vyjasněné předem.Vím jen,že dneska ,kdybych si svoji dávku léků nevzal,tak už po poledni nestojím za nic.Slabost,točení hlavy,neschopnost vykonávat jakoukoliv práci,to mám vyzkoušené.Po přidání léku z 12.mg na 16.mg mi bylo tak nanic,že jsem musel přibrat zase lék -podle mého-proti otravě organismu.Nic,vše se vyřeší již za dva dny.Díky za účast na mých starostech a mějte se moc hezky.Sadlik.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.