Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jsem na uřadu práce v dubnu mi bude 59let. Vybírám zbytek podpory v nezaměstnanosti to je 8měsícu. Stále nemužu sehnat práci.Jak mám postupovat když bych nesehnal práci a do předčasného duchodu v 60letech mi ještě budou chybět odpracované měsíce.Je možné si nechat spočítat částku předčasného duchodu když mi budou chybět měsíce do předčasného duchodu? Děkuji.
Na internetu jsou kalkulačky, nicméně nedoporučuji, jsou nepřesné a nevyšla by vám správná hodnota. Můžete zkusit kontaktovat OSSZ a požádat je o informativní výpočet důchodu. Nicméně na výpočet nemáte právní nárok, nemusí vám vyhovět. Výpočet by bohužel probíhal plně automaticky a pravděpodobně nebudete mít možnost doplnit některá důležitá data...
Kdy můžete jít do předčasného důchodu zjistíte odchod-do-duchodu.cz/...
Během několika měsícu, kdy budete bez podpory, můžete žádat o různé sociální dávky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.