Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zila zespoda na penisu

Od: kytka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,mam problem. Mam zilu zepodu penisu,je cervena a okolo ni je cervena kuze...v jednom miste se zila jakoby ztraci a okolo je hodne cervena kuze,bojim se ze se mi zila v tom miste pretrhla a bude to mit neaky dopad na plodnost

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

pokud se dotazuješ z území ČR tak musím upozornit na celkem slušnou síť zdravotních středisek, nemocnic ... Ve velké části světa je to podobně, jen budeš muset asi něco zaplatit. Pokud píšeš z prostředka stepi v Kazachstánu tak to pozoruj a snaž se zastavit u lekáře jak to bude možné. Pokud je přetržená tak si možná ani tuto odpověd nikdy nepřečteš.

hodnocení

0x

Na plodnost to vliv mít nebude, ale zajdi si beze studu k lékaři. Může to být zhmožděnina nebo něco takového. Sperma prochází močovou trubicí, takže v klidu. Raději bych to nechal na lékaři. Mohl bys mít probléms erekcí.

deimo
hodnocení

0x

Tak jsem muz a proto jsem uz penis videl:)

Je to uplne normalni ze je na penizu a to jak nahore tak i dole spousta zilek, ktere pri erekci nabehnou, zvetsi se, zrudnou a jsou o hodne vetsi nez normalne.

A ted jako zdravotnik kterym shodou okolnosti jsem take.

Pokud je to u tebe i mimo erekci a je viditelne nabehla tak to neni zcela standartni. V tuto dobu uz by vsak natrhla zila mela byt zacelena. Dulezite je vsak abys uvedl nasledujici:

Je zila jina pri erekci a nebo i bez ni?

Je to misto bolestive?

Je kolem toho mista otok (opuchnuti, zmena barvy k modre, zelene nebo cerne)

Ovsem pokud by slo o prasklou zilku malych rozmeru nemusis se niceho bat a nejspis je to v tuto dobu jiz v poradku. Pokud byla vetsi taky se nemas ceho bat a je mozne ze se pri erekcich / pohlavnim styku jeste obcas natrhne znovu.

Ovsem na plodnost toto nema vliv a pokud neni opuch velky tedy se nejedna o velkou zilu asi ani na potenci Takze tedy pokud jeste mas tento problem odpovez na me otazky a ja ti odpovim vic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]